Vanden Borre, beste webshop van België

Zoals verleden week al gemeld, werd aan de site www.vandenborre.be de Award van de beste e-commerce toegekend door het computermagazine Clickx. Vanden Borre bevestigt hiermee dat haar "Vertrouwenscontract"  ook online geldt

post-image-3

De kracht van de website van Vanden Borre (7.000 referenties) ligt zowel bij het gemak bij de aankoop, als bij de aangeboden diensten: "My Vandenborre" waarmee de klant de garantiebewijzen en de gebruiksaanwijzingen van zijn aankopen kan terugvinden, de "online service desks" om zijn bestellingen op te volgen, de ophaling in de Kiala punten in België, en de `Click & Collect" waarmee de klant zijn bestelling een uur nadien al kan gaan afhalen in een Vanden Borre winkel, waar het product gedurende 7 dagen voor hem gereserveerd blijft.

De wedstrijd "Site van het Jaar" wordt elk jaar georganiseerd door het computermagazine Clickx. Bijna 70.000 internauten hebben gestemd op hun favoriete websites in 21 categorieën. Hun stemmen waren goed voor 70% van het uiteindelijke resultaat, de overige 30% werd toegekend door een professionele jury.

De andere awards werden toegekend aan Facebook (categorie `Sociale netwerken`), Tax-on-Web (categorie `Geld en Economie`) en Google Maps (categorie `Web toepassingen`).

Back to top button
Close
Close