De Belgische webshops kijken uit naar de eindejaarsfeesten

Volgens een onderzoek van de BeCommerce organisatie, uitgevoerd door het onderzoeksbureau iVox bij de leden van BeCommerce, verwachten de webshops dat hun omzetcijfer tijdens de eindejaarsfeesten met 14% zal stijgen.

post-image-3

"Wij zijn zeer verheugd over deze positieve vooruitzichten van onze leden voor de omzetcijfers die zij verwachten voor de eindejaarsperiode. Steeds meer gebruikers trekken in die periode van het jaar, maar ook daarbuiten, naar de webshops. Dankzij het mooie en creatieve aanbod van onze webshops kunnen de gebruikers online originele ideeën opdoen voor cadeautjes, om hun familie en vrienden te verrassen!", voegt Patricia Ceysens eraan toe, voorzitster van BeCommerce.

76% van de webshops heeft tevens speciale acties voorzien om tijdens de eindejaarsperiode de verkoop op zijn site aan te zwengelen: reclame met flyers, promocampagnes, ...

Noteer ook dat de ondervraagde Belgische e-commerce bedrijven verwachten dat zij nu maandag 28 november (Cyber Monday, oftewel een van de beste dagen voor de verkoop online) 14% van hun omzetjaar voor het eindejaar zullen realiseren.

Back to top button
Close
Close