TicketNet.be wil met de annulatieverzekering de e-commerce aanzwengelen

De online ticketdienst TicketNet.be wil de online verkoop van tickets voor spektakels aanzwengelen door een annulatieverzekering aan te bieden, een nieuwe dienst, exclusief voor België. Om dit in de verf te zetten kreeg de site een grondige facelift.

post-image-3

Het idee is eenvoudig, en zou wel eens hét middel kunnen zijn om de online verkoop van tickets voor spektakels een boost te geven. Mits betaling van een bescheiden bedrag kan u voortaan bij Ticket.Net.be een annulatieverzekering onderschrijven wanneer u via de e-commerce site plaatsen aankoopt voor een cultureel evenement (concert, tentoonstelling, show, enz.).

Komt er iets tussen, dan verbindt de digitale ticketdienst zich ertoe om uw ticket terug te betalen! Een gedurfd plan, dat internauten wil geruststellen die nog aarzelen om tickets via het internet te kopen. "Deze optie bestaat al vele jaren in de toeristische sector, en wij hebben gemerkt dat het ontbreken ervan een serieuze rem betekent voor de verkoop van tickets", legt Dieter Kraewinkels uit, oprichter van de site.

De prijs van de annulatieverzekering bedraagt 3 euro voor elke aankoopschijf van 100 euro, en 5 euro voor een bestelling tussen 101 en 250 euro (volledige tarievenlijst op TicketNet.be).

Om te kunnen genieten van de annulatieverzekering moet men wel Mondial Assistance contacteren (partner van TicketNet.be) via e-mail of telefoon. Indien het dossier aanvaard wordt, zal de terugbetaling rechtstreeks aan de klant geschieden.

De verzekering dekt tal van omstandigheden: overlijden, ziekte of ongeval, diefstal van de tickets, een wagen die niet beschikbaar is als gevolg van diefstal of ongeval, geboorte van een kind, zware schade aan uw woning of voertuig, enz.

Back to top button
Close
Close