These Days organiseert de "Dare to Share" actie van Telenet

Operator Telenet lanceert een nieuw mobiel abonnement van 25 euro per maand, dat een erg aanlokkelijk pakket bevat (voice, SMS, 200 MB data + smartphone Nokia C5-03 voor 1 euro!). De promotie wordt op touw gezet door het agentschap These Days via een activeringscampagne onder de titel "Dare to Share".

post-image-3

Om de verkoop van dit nieuwe zeer aanlokkelijk abonnement aan te zwengelen, heeft operator Telenet zich gewend tot het agentschap These Days. Het concept? Een wedstrijd organiseren op Facebook, waarbij de deelnemers uitgedaagd worden om allerlei amusante, gênante of gedurfde status updates te publiceren. Concreet nodigt Telenet de gebruikers op haar Facebook pagina uit om te kiezen uit een hele reeks zinnen die zij dan op hun muur kunnen publiceren.

Uiteindelijk zullen 20 winnaars een aankoopbon van 500 euro winnen, in te ruilen in een uitgebreid netwerk winkels in België.

De campagne maakt ook gebruik van andere mediakanalen, waaronder de pers (kranten, magazines, Campus netwerk, Guido netwerk), Boomerang kaarten, direct mailing, e-mailing en banners. U zal Telenet ook zien tijdens de tournee van P-magazine in de universiteiten.

Back to top button
Close
Close