Senior marketeer

Touring Verzekeringen is de Belgische marktleider in directe verzekeringen. Onze 160 medewerkers zetten zich dagelijks in om onze klanten en partners een kwalitatieve en persoonlijke service te garanderen. Touring Verzekeringen is er altijd in geslaagd een bedrijf op mensenmaat te blijven. Zowel in de hoofdzetel op de site van Tour&Taxis te Brussel, in het satellietkantoor te Tongeren als in de 10 shops verspreid over het hele land heerst de inf

In het kader van de groei van het bedrijf is Touring Verzekeringen op zoek naar een Senior Marketeer (voor een tijdelijke opdracht).

Uw verantwoordelijkheden
Als Senior Marketeer zal u actief deelnemen aan de activiteit en de ontwikkeling van het departement Brand & Campaign (marketing). Meer concreet:

  • zal u actief deelnemen aan de uitwerking van de marketingstrategie voor acquisitie;
  • zal u een concreet actieplan uitwerken en lanceren om de cijferdoelstellingen te realiseren, u verzekert de opvolging van deze acties van A tot Z en leeft het vastgelegde budget na. U neemt daarnaast actief deel aan de evaluatie van de gevoerde projecten;
  • zorgt u voor de coördinatie tussen de interne en externe partners;
  • neemt u deel aan de observatie van de concurrentie.

U werkt nauw samen met de Marketing manager, aan wie u rapporteert, en het Brand & Campaign team.

Uw profiel

U hebt een opleiding gevolgd in marketing of communicatie en hebt aanzienlijke ervaring in dit domein. U kunt meerdere projecten tegelijk doeltreffend beheren. U hebt een uitstekende beheersing van de online en offline kanalen en u volgt de digitale actualiteit van nabij op. U denkt vanuit de positie van de klant. U bent zelfstandig maar werkt ook graag in team. U werkt gestructureerd en proactief. U beheerst het Nederlands perfect en drukt zich met gemak uit in het Frans (mondelinge en schriftelijke kennis).

Wij bieden u

  • Een gevarieerde functie binnen een dynamisch team
  • Zelfstandigheid volgens uw competenties
  • Kantoren in de prestigieuze site van Tour & Taxis, makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Wilt u uw energie en uw talent investeren in onze verzekeringsmaatschappij in volle groei? Wilt u werken in een innoverend, dynamisch en modern kader? Stuur dan snel uw cv via het online formulier rechtsboven, via e-mail naar recruitment@tatv.be of per post naar Touring Verzekeringen, t.a.v. HR Departement, Tour & Taxis, Havenlaan 86c bus 117, 1000 Brussel.

 

Show More
Back to top button
Close
Close