Account Manager Digital

Ligt je passie bij digitale media? Heb je een creatieve geest? En ben je een echte relatiebouwer? Wie weet is dit dan wel de nieuwe uitdaging die je zoekt.

Jouw dag

Als Account Manager Digital hou je de vinger aan de digitale pols.

Samen met je collega’s Account Managers Communication adviseer je klanten over alles wat websites en webapplicaties aangaat. Je kent dan ook perfect het verschil tussen Wordpress - en Drupalsites, html-mailings zijn een tweede natuur voor je en je begrijpt probleemloos de mechaniek van social media applicaties.

De behoeften van onze klanten kan je perfect vertalen naar kwalitatieve op maat gemaakte voorstellen. Als spil tussen de klant, Account Managers Communication en ons web development team waak je over de timings en budgetten van talrijke projecten en dankzij je empathisch vermogen weet je dit alles vlot te communiceren.

Over jou

Je beschikt over een master- of bachelor diploma in digitale communicatie of marketing en kan minstens 5 jaar relevante ervaring in de digitale sector voorleggen. Web development is niets nieuws voor jou.

Medewerkers motiveren en een team leiden, dat kan je als de beste.

Je bent commercieel sterk, service minded en werkt en denkt resultaatgericht. Organiseren en plannen, daar ben je een krak in en je kan de behoeften van de klant correct vertalen naar jouw team. Je spreekt de taal van zowel developers als communicatieprofessionals en weet deze twee perfect op elkaar af te stemmen. Het beheren van budgetten loopt bij jou van een leien dakje. Altijd nieuwsgierig, dat ben jij dus je informeert je steeds over de laatste digitale trends.

Je bent quasi perfect drietalig, Nederlands, Frans en Engels.

Show More
Back to top button
Close
Close