Product manager

Pebble Media is een dynamisch online bedrijf, gevestigd in Mechelen, dat de referentie wil zijn voor digitale communicatie. Met aandeelhouders als Telenet en VRT en partnerships met ondermeer RTBF, Sanoma, LinkedIn en Viacom is het één van de belangrijkste spelers in het digitale reclamelandschap. Pebble Media zet sterk in op innovatie, won dit jaar 2 AMMA-awards, waaronder “sales house of the year”, zowat de oscar van de reclameregies.

Functie

Je versterkt het product team, dat instaat voor het productportfolio van Pebble Media. Je hebt een heel sterk analytisch vermogen en werkt graag met cijfers. Als researcher trek je de juiste conclusies uit tabellen en grafieken en ben je een kei in het maken van goede presentaties. Met je scherpe pen schrijf je inspirerende artikels voor onze klanten.

Profielomschrijving

  • Je hebt een hogere opleiding (bachelor of master) genoten, bij voorkeur in een economische of communicatierichting. Een goede kennis van Frans, Nederlands en Engels zijn vereist. Je hebt veel ervaring met Excel en Powerpoint.
  • Je werkt zeer accuraat, bent proactief en bereid om Pebble Media nog verder uit te bouwen tot de referentie in de onlinewereld.
  • Enkele jaren werkervaring is vereist.

Aanbod

Je komt terecht in een jonge en dynamische omgeving, waar je veel ervaring zal opdoen, met ruimte voor opleidingen.

Contact

Philippe Degueldre

philippe@pebblemedia.be

Show More
Back to top button
Close
Close