Senior Project Leader

Wij bij Delta Lloyd zien onszelf niet als verkopers van verzekeringen. Dat doen we uiteraard wel, maar er is méér. Wat wij aan onze klanten geven, is heerlijke gemoedsrust.

De luxe om bezig te zijn met de dingen die belangrijk zijn: in de eerste plaats hun gezondheid, maar ook een huis kopen, kinderen krijgen en ermee op de glijbaan spelen, op skivakantie gaan en een zwarte piste proberen, de oldtimer van hun dromen kopen er ermee rijden... zonder dat ze bang moeten zijn voor onverwachte financiële tegenvallers. Want die vangen wij voor hen op.

Hoe pas jij in dit verhaal?
Als Senior Project Leader sta je in voor het aansturen van projecten met externe partijen en/of off-shore derde partijen binnen een afgebakend domein van de organisatie. Je definieert de scope, de aanpak, het budget, de benodigde resources en timing om tegemoet te komen aan de noden van de business. Je stelt de projectplanning op. Daarnaast  coördineer je de activiteiten van het projectteam naargelang de prioriteiten en mogelijkheden van elk teamlid alsook de opvolging hiervan. Je bewaakt het project en rapporteert over alle aspecten van het project. Indien nodig stuur je bij om het project op te leveren volgens vooropgestelde kwaliteitsnormen en afspraken.

Ben jij geschikt voor deze job?
Dat gaan we na aan de hand van enkele vragen. Heb je:

  • 7 tot 10 jaar ervaring als project leider in een digitale werkomgeving (bij voorkeur met kennis van CRM).
  • Bewezen ervaring in het aansturen van een project team met meer dan 15 personen.
  • Kan je een team motiveren en een positief werkklimaat tot stand brengen.
  • Heb je uitstekende communicatievaardigheden alsook plannings- en opvolgingsvaardigheden. Werk je vlot samen met collega's op alle niveaus van de organisatie, inclusief senior management. Kan je goed onderhandelen met leveranciers en externe resources beheren.
  • Ben je in staat om autonoom te werken in een omgeving met korte deadlines.
  • Kan je workshops over diverse onderwerpen faciliteren met meer dan 10 deelnemers.
  • Gecertifiëerd Prince 2 practioner en/of Scrummaster.
  • Een goede kennis van het Frans en een zeer goede kennis van het Engels.

Zo ja, dan ben jij de persoon die we zoeken!

Wat bieden wij je?
Een omgeving waar collega's elkaar voortdurend inspireren, maar ook een contract van onbepaalde duur en een loon aangevuld met leuke extralegale voordelen. En als jij bewijst dat je bereid bent tot de spreekwoordelijke extra mile, dan krijg je van ons de nodige ruimte om jezelf en je carrière verder te ontplooien. Verder vinden we het belangrijk dat je een fijn leven hebt op, maar ook naast je werk. Een goed evenwicht tussen werk en privé is voor ons essentieel. Daarom bieden wij je ook een flexibel uurrooster en de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Bovendien is het handig meegenomen dat je kantoor zich recht tegenover het Zuidstation bevindt.

Zie je dat helemaal zitten?
Stuur dan een brief met motivatie en curriculum vitae naar:
Delta Lloyd Life NV - Human Resources - Rekrutering (recruitment@deltalloydlife.be)
Fonsnylaan 38 - 1060 Brussel

Show More
Back to top button
Close
Close