DIGITAL ACCOUNT MANAGER

Jij bent de spil tussen de klant, de Account Managers en ons web development team en draagt verantwoordelijkheid over talrijke gevarieerde projecten.

Gebeten door de laatste web development trends? Als Account Manager Web & Digital hou je de vinger aan de digitale pols. Samen met je collega’s Account Managers Communication adviseer je klanten over alles wat websites en webapplicaties aangaat. Je kent dan ook perfect het verschil tussen Wordpress - en Drupalsites, html-mailings zijn een tweede natuur voor je en je begrijpt probleemloos de mechaniek van social media applicaties. De behoeften van onze klanten kan je perfect vertalen naar kwalitatieve op maat gemaakte voorstellen. Als spil tussen de klant, aaccount managers communication en ons web development team waak je over de timings en budgetten van talrijke projecten en dankzij je empathisch vermogen weet je dit alles vlot te communiceren..  

Over jou

Om ons team te kunnen vervoegen als Account Manager Digital, beschik je minimaal over de volgende vereisten:

  • Een opleiding in digitale communicatie of marketing
  • Je hebt minimum 5 jaar ervaring in een gelijkaardige job
  • Ervaring met web development is een must
  • Je bent perfect tweetalig
  • Je bent sterk in organisatie en planning en kan de behoeften van klanten vertalen naar het team van web developers
  • Je bent nieuwsgierig en informeert je over de laatste digitale trends
  • Je spreekt de taal van zowel developers als communicatieprofessionals en weet deze twee perfect op elkaar af te stemmen
  • Je hebt ervaring met het beheren van budgetten

Over ons

The Oval Office opereert vanuit Antwerpen, Brussel en Gent waar 35 mensen, experts in communicatie, brand activation en evenementen, samenwerken aan hetzelfde doel:

Mensen merken laten beleven’

Vanuit de overtuiging dat ‘merken’ en ‘mensen’ elkaar inspireren, creëert The Oval Office ‘live-driven’ merkbelevingen die organisaties en hun doelgroepen positief verrassen, inspireren en engageren.

Mensen en merken samenbrengen, dat is onze missie. Wij helpen enerzijds mensen de toegevoegde waarde van merken te ervaren en anderzijds helpen we merken de behoeften en wensen van de mensen nog beter te begrijpen.

Wij bieden je een job gevuld met uitdaging en creativiteit in een dynamische werkomgeving in Brussel. Onze bedrijfscultuur is ronduit open te noemen, met de nadruk op enthousiasme, flexibiliteit en creativiteit. Tegenover input staat output. Je ontvangt een competitief salarispakket, aangevuld met extralegale voordelen. En dat alles omringd door enthousiaste collega´s die mee aan dezelfde kar trekken.

Show More
Back to top button
Close
Close