Senior Sales & Business Development Manager (m/v)

Paddle heeft een CMS ontwikkeld om op een vlotte manier websites te bouwen en beheren. We bieden ook de diensten om de website optimaal te laten renderen.

Paddle is een groeiende start-up die in het kader van een raamcontract voor de Vlaamse overheid, een CMS heeft ontwikkeld om op een eenvoudige, vlotte manier websites te bouwen en te beheren. Daarnaast bieden we ook de diensten aan om deze websites optimaal te laten renderen (service design, customer journey, webdesign, user interface, trainingen, monitoring,...)

Als team van 14 zijn we steeds op zoek naar het beste resultaat, zijn we open, veeleisend en soms ook wel een beetje gek. Omdat we nu op het punt staan om de ontwikkelfase van het CMS af te ronden en het definitief in de markt te zetten, zijn we op zoek naar een Senior Sales & Business Development Manager (m/v).

Functieomschrijving
Als sales & business development manager draag je zorg voor de uitbreiding van het klantenbestand binnen zowel de Vlaamse overheid als koepelorganisaties en lokale besturen. Acquisitie gebeurt zowel aan de hand van demo sessies, telefonisch contact en via het uitbouwen van partnerships.

De verkoop gebeurt in het kader van een raamcontract, waardoor je al een voetje voor hebt.

Functie-eisen
We zoeken een energieke commercieel gedreven doorzetter (m/v) met een grote wil om te scoren. Je hebt geen schrik om potentiële klanten op te bellen of te bezoeken. Uiteraard ben je communicatief vaardig, maak je makkelijk contact, kan je goed luisteren en zo de wensen van onze potentiële klant identificeren. Je bent zelfstandig en een zelfstarter.

Jij beschikt minimaal over:

  • 5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie
  • affiniteit met IT/websites
  • klantgerichte houding
  • interesse om de verkoopstrategie mee uit te denken
  • een resultaatgerichte werkwijze
  • Nederlands als moedertaal

Gewenste kwaliteiten:

  • diploma in handelswetenschappen, IT, marketing of je bent gelijkwaardig door ervaring
  • kennis van ‘user experience’ trajecten en communicatie projecten
  • kennis van de structuur van de Vlaamse overheid, koepelorganisaties of lokale besturen
  • goede beheersing van het Engels

Dienstverband
Fulltime (40 uur) dienstverband.

Sollicitatieprocedure
Indien de vacature je aanspreekt en je denkt dat jij deze functie succesvol kunt vervullen, mail dan je motivatie aangevuld met een recent en volledig Curriculum Vitae naar jobs@paddle.be. Ook vragen voor meer informatie mogen aan dit adres worden gestuurd.

Tot binnenkort!

Paddle-team
www.paddle.be

Show More
Back to top button
Close
Close