Digital Advertising Campaing Adviser

Ter versterking van ons e-business team zijn wij op zoek naar een ervaren medewerker die verantwoordelijk zal zijn voor de externe campagnes op de betalende media kanalen ( zoals Google, Facebook, real time bidding, …) voor het online speelkanaal.

Onze eigen sociale kanalen en website worden mee ingezet. Het e-business team bestaat uit 5 collega’s en 2 freelancers die momenteel  twee digitale saleskanalen (PC en mobiel) beheren. Je werkt  nauw samen met de brandmanagers en externe partners (creatieve bureaus, digitaal bureau en het media bureau) maar ook met onze juridische dienst en de dienst ‘verantwoord spel’. Onze objectieven zijn ambitieus: de omzetstijging die dit jaar verwacht wordt  is 30%. Digitaal wordt meer en meer deel van een totale ‘customer journey’ waarbij off- en online geen gescheiden werelden meer zijn.

Met dit als opdracht  :

-          geef je input voor de strategie van e-lotto.be in functie van de te behalen doelen op basis van customer inzichten en van de merkdoelstellingen :

                       *Je zet de juiste kanalen van het eco-systeem in,

* je linkt de kosten aan de omzet,

* je stuurt de customer journey van de klanten optimaal doorheen alle communicatiekanalen

* je schakelt de digitale relatie met de klanten in voor de verschillende verkoopkanalen, zowel online maar in de toekomst ook meer en meer offline.

-          maak je de briefings op voor de digitale campagnes met betrekking tot de constante en punctuele creaties, zorg je voor de  optimalisatie ervan en  geef je er feedback op.

-          werk je samen met de mediamanager voor de opmaak van de briefings voor het mediabureau en volg je de resultaten van de acties op en stuur je bij waar nodig.

-          volg je op de voet de marktsituaties (innovatie en evolutie) op en ben je creatief in het zoeken naar nieuwe kanalen en oplossingen.

-          volg je de rapporten van de externe partners nauwkeurig op,  maak je je eigen rapporten op basis van je datawarehouse op, analyseer je  ze en onderneemt actie.

Dankzij jouw media expertise geef jij de collega’s van mobiel en activatie input geven voor hun externe campagnes.

Jouw profiel

Je bent bij voorkeur een Bachelor met passie voor digitale media en al een stevige ervaring in een gelijkaardige functie. Je houdt van cijfers want je eerste focus is het steeds zoeken naar de beste prijs/kwaliteit verhouding. Je bent in staat om op korte termijn het business model van e-Lotto te begrijpen om zo je job te optimaliseren. Je bent goed georganiseerd, flexibel, creatief en een echte team player. Je spreekt correct Nederlands en jouw Frans is uitstekend omdat je Franstalige teksten moet kunnen beoordelen. Kennis van de producten van de Nationale Loterij is een belangrijke troef.

Ons aanbod

Wij bieden een contract van onbepaalde duur, een marktconforme wedde aangevuld met tal van extralegale voordelen en de mogelijkheid tot het verdienen van een bonus.

Interesse ? Solliciteer dan via www.geefjezelfkansen.be

Korte bedrijfsbeschrijving :

De sociale opdracht van de Nationale Loterij staat bovenaan op haar prioriteitenlijst. Die specifieke opdracht uit zich met name in de vorm van een gewaardeerde financiële steun aan organisaties en evenementen van openbaar belang. Ieder jaar wordt de verdeling van de subsidies bij koninklijk besluit vastgelegd door de Federale regering, en worden de subsidiegelden toegekend aan een zeer brede waaier van initiatieven in de sociale sector, in de sport, in de cultuur, voor het gezin, in de wetenschap en voor aangelegenheden van nationaal prestige. Nieuwe initiatieven, zoals duurzame ontwikkeling, worden eveneens gesteund. De uitkering van die subsidies, ter waarde van 225 miljoen euro per jaar, maakt van de Nationale Loterij de grootste mecenas van België, een titel die het bedrijf met trots draagt.

De Nationale Loterij creëert dus kansen, niet alleen als ’s lands grootste mecenas, maar ook als een betrouwbare en aantrekkelijke werkgever.

 

 

Show More
Back to top button
Close
Close