Digital Marketing Assistant

SANOMA MEDIA BELGIUM is op basis van een waaier aan media-activiteiten een toonaangevend mediabedrijf op de belgische markt.

Met een breed portfolio van magazines en sterke merken hebben sinds jaar en dag intense relaties met consumenten en een sterke positie op de print markt weten op te bouwen. Daarnaast werd er met sukses gewerkt aan de  uitbreiding van onze activiteiten, die nu naast print ook websites, mobiele apps, content marketing en meer recent radio- en televisieactiviteiten omvatten. 

Het bedrijf maakt deel uit van de internationale beursgenoteerde Sanoma groep, die internationaal actief is op het gebied van media (kranten, tijdschriften, online media,  radio en televisie) en learning. Meer informatie vind je via de website.

Om de verdere ontwikkeling van ons mediabedrijf te ondersteunen zijn we op zoek naar een:

Digital Marketing Assistant

 

Dit ga je doen :

·       Je zal werken voor één van onze grote merken: Libelle/Femmes, Flair, Feeling/Gael

·       Op vlak van digital (site, social media, Ipad, mobile) bied je de nodige ondersteuning wat betreft de commercialisatie en marketing-acties.

·       Je beheert de promotionele activiteiten.

·       Je hebt een contact met de mediacentrale, het reclamebureau, mediapartners, produktiebedrijven mbt de verschillende communicatie-uitingen van de merken.

·       Je maakt zelfstandig p&l’s op en voorziet een goede opvolging van de budgetten voor deelprojecten.

·       Met de Marcom manager zoek je wervende acties en de bijbehorende commerciële partners, gaat proactief te werk en neemt het nodige initiatief.

·       Je verzorgt de volledige coördinatie tussen de verschillende betrokken partijen (de redacties, de partners, de advertentiemarkt, retail, abonnemententdienst, community marketing, leveranciers e.d.).

·       Je ondersteunt de marketing-activiteiten door het maken van rapporten, het analyseren van verkoopscijfers en andere marktgegevens,

·       Je verzekeert een correcte budgetopvolging en het day-to-day oplossen van concrete vragen en problemen.

·       Aangestuurd door de Marcom en samen met de redacties werk je mee aan de versterking van het bladresultaat en het imago van deze titels.

Wie zoeken we ?

Opleiding :

·       Naast een universitaire opleiding beschik je over een ervaring binnen een digitale marketing omgeving.

Competenties :

·       Als digital native heb je een grote affiniteit voor alles wat met nieuwe media (internet, sociale media, mobile, apps...) te maken heeft.

·       Een analytische geest en een talent voor cijferrapportering

·       Tevens ben je iemand die in onderhandelingen kan terugvallen op een gezonde argumentatie en ben je gewoon om te negociëren.  

·       Met de nodige dynamiek vat je nieuwe projecten aan en weet je daarin de juiste prioriteiten te stellen. Dit laatste doe je dan ook met de nodige autonomie en zelfstandigheid, je volgt deelprojecten op die je tot een goed einde brengt onder de verantwoordelijkheid van de Marcom.

·       Het spreekt voor zich dat je creatief bent en niet alleen vlug opportuniteiten ziet maar ze ook waarmaakt. Die creativiteit kan je ook gebruiken in het geven van boeiende en sprekende presentaties en argumentaties.

·       Je houdt ervan om in overleg te werken met verscheidene partners, zowel extern als intern en te streven naar constructieve samenwerken.

·       Je bent flexibel, communicatief en sterk in organisatie, je kan gemakkelijk verschillende taken tegelijkertijd coördineren en je werkt punctueel.

·       Een goede kennis van het Frans en het Engels is een must.

 

Ons aanbod

Wij bieden u de kans om een fantastisch marketing team te versterken.
Een contract van onbepaalde duur met extra legale voordelen (effectendiensten, groepsverzekering, particuliere levensverzekering,…).
Een creatieve werkomgeving en flexibele werktijden, de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen aan de hand van opleidingen,…

 

Interesse?

Deze job lijkt jou wat ? Je durft deze uitdaging aan ? Surf naar onze website www.sanoma.be.  en post je C.V. en motivatiebrief.

Vind ons op: Facebook | Twitter | LinkedIn

Show More
Back to top button
Close
Close