E-commerce Marketing Executive

Sanoma Media Belgium is op basis van een waaier aan media-activiteiten een toonaangevend mediabedrijf op de belgische markt.

Met een breed portfolio van magazines en sterke merken hebben we sinds jaar en dag intense relaties met consumenten en een sterke positie op de print markt weten op te bouwen. Daarnaast werd er met succes gewerkt aan de  uitbreiding van onze activiteiten, die nu naast print, ook websites, mobiele apps, content marketing en radio- en televisieactiviteiten omvatten. 

Het bedrijf maakt deel uit van de internationale beursgenoteerde Sanoma groep, die actief is op het gebied van media (kranten, tijdschriften, online media,  radio en televisie) en learning. Meer informatie vind je via de website www.sanoma.be.

De afdeling: Shedeals

Shedeals is een online platform dat kadert in de digitalisering van de Sanoma aanbiedingen. Met Shedeals richt Sanoma zich op de prijsbewuste vrouw die op zoek is naar exclusieve, kwalitatieve aanbiedingen. Deze worden ondersteund door Libelle, Flair, Feeling, Story, Gael en Femmes d’Aujourd’hui. Het aanbod varieert van uitzonderlijke kortingen op wellnessbehandelingen en restaurantmenu’s tot promotionele acties op exclusieve items en evenementen.

Jobomschrijving

Shedeals
zoekt een E-commerce Marketing Executive die een aangepaste marketingstrategie ontwikkelt en implementeert samen met de Business Manager Shedeals om zo het gebudgetteerde volume en de omzettargets voor Shedeals te behalen.

Het takenpakket:

-        Opstellen, uitwerken en implementeren van het marketingcommunicatie- en mediaplan door gebruik te maken van e-mail marketing, banneringcampagnes, wedstrijden, social media, on- en offline advertising,  SEO optimalisatie etc.

-        Beheer van de dealplanning aangebracht door het salesteam

-        Samen met de Business Manager bewaak je de merkstrategie zowel van het Shedealsbrand als de toekenning van de juiste deals aan de Sanoma Brands

-        Coördineren, aansturen en motiveren van het copyteam

-        SPOC voor de interne diensten zoals redacties, klantendienst, IT, CRM, supply chain en voor de externe partners

-        Het rapporteren, evalueren en bijsturen van business resultaten (volumes en omzettargets)

Jouw profiel

-        Je hebt minimaal een Bachelor opleiding en een solide, relevante ervaring van online marketing en/of verkoop van ca. 5 jaar.

-        Je weet hoe je e-commerce business effectief online & offline promoot

-        Je weet hoe je online marketingcampagnes succesvol opzet en je kent de digitale marketing technieken om dit te doen

-        Je kan website analytics interpreteren

-        Je bent resultaatgericht, het behalen van financiële targets is voor jou een uitdaging.

-        Je bent een echte ondernemer en je voelt je als een vis in het water in het online wereldje

-        Je bent flexibel en weet om te gaan met stressvolle situaties

-        Je bent zelfstandig, maar kunt ook goed samenwerken in team en communiceert duidelijk. Je luistert en staat open voor inhoudelijk en andere suggesties.

-        Je bent een vaardige peoplemanager.

-        Goede tot uitstekende beheersing van het Frans en Nederlands,  kennis van het Engels is een meerwaarde.

Ons aanbod

Binnen deze afwisselende job krijg je volop de gelegenheid om je te ontplooien. Op een zelfstandige manier kan je jouw capaciteiten en competenties toepassen. Hiervoor wordt de nodige coaching en support gegeven. Bovendien is er ruimte voor doorgroeimogelijkheden. Bij Sanoma Media Belgium kan je rekenen op een aantrekkelijk salaris gecombineerd met extra-legale voordelen.

Interesse?

Deze job lijkt jou wat ? Je durft deze uitdaging aan ? Surf naar onze website www.sanoma.be.  en post je C.V. en motivatiebrief.

Vind ons op: Facebook | Twitter | LinkedIn

 

Show More
Back to top button
Close
Close