Digital Marketing Project Manager (M/V)

Voor de uitbreiding van het e-business team binnen het departement Marketing, zijn wij op zoek naar een project manager die de ontwikkeling en implementatie van marketing gerelateerde digitale platformen en projecten voor zijn rekening neemt. Hij/zij vers

Met dit als opdracht :

 • Draag je bij tot de strategische, tactische en operationele digitale plannen met betrekking tot de aanwezigheid van de spelen van de Nationale Loterij op de verschillende digitale platformen.
 • Werk je een jaarplan uit in overeenstemming met de actieplannen van interne klanten, de marketing
 • en bedrijfsstrategie.
 • Stel je projectplannen op (deadlines, allocatie van resources, budget,…) om het gewenste project te realiseren binnen de vooraf bepaalde timing, budget en doelstellingen.
 • Lever je input voor de opmaak van lastenboeken (RFP,s).
 • Plan, coördineer en volg je nauwkeurig het werk van de projectmedewerkers op.
 • Bewaak je alle aspecten van het project en zorg je ervoor dat het voldoet aan de organisatorische vereisten, de methodologie en de kwaliteitsnormen.
 • Identificeer je mogelijke problemen, risico’s of veranderingen in het project op dewelke je anticipeert en die je rapporteert aan de projectteams en het management.
 • Organiseer je communicatiemomenten om een optimale samenwerking en synergie met andere collega’s en departementen te waarborgen.
 • Verricht je prospecties met betrekking tot nieuwe concepten en visies, innoverende communicatiemiddelen en internet tendensen.

Verder verwachten we dat je je kennis up to date houdt in functie van nieuwe ontwikkelingen binnen je vakgebied en je flexibele houding aanneemt ter ondersteuning van de collega’s om de continuïteit en de goede werking van de dienst/departement te verzekeren.

Profiel Je bent een Master met passie voor digitale marketing die een ervaring van minimum 5 jaar in een gelijkaardige functie kan voorleggen. Je volgt de evolutie en trends (o.a. op het vlak van web en/of native applicaties, hybride oplossingen zoals RWD, app

 • distributiekanalen …) op de voet en zet deze om in creatieve initiatieven/projecten.

 

Je hebt een ruime ervaring in projectbeheer en dus ook een brede kennis van projectmanagement tools. In je rol van peoplemanager leidt je jouw team van projectmedewerkers om tot optimale resultaten te komen. Je bent een sterke communicator in de beide landstalen en spreekt voldoende Engels om externe partners vlot te woord te staan. Kennis van de producten van de Nationale Loterij is een belangrijke troef.

Aanbod Wij bieden een contract van onbepaalde duur, een marktconforme wedde aangevuld met tal van extralegale voordelen en de mogelijkheid tot het verdienen van een bonus. Interesse ? Solliciteer dan via www.geefjezelfkansen.be

Show More
Back to top button
Close
Close