Junior Category Manager

Media Markt België is met 17 winkels de absolute N° 1 in consumer electronics, huishoudelektro, multimedia, CD en DVD. Het geheim van ons succes? Het talent en de passie van onze medewerkers, aan wie we autonomie en verantwoordelijkheden toevertrouwen.

Onze verkoopteams gebruiken hun productkennis om klanten de juiste oplossing aan te bieden. 
In het kader van de uitbouw van onze e-shop kijken we voor in de hoofdzetel te Asse-Zellik graag uit naar een gedreven m/v:
 
JUNIOR CATEGORY MANAGER
 
JOUW UITDAGING
 
Het Category Management team bestaande uit 4 personen kijkt uit naar een jong en ambitieus iemand die in staat is om de bedrijfsstrategieën om te zetten in de dagdagelijkse activiteiten:
Prijszetting: uitvoeren van de multi-channel prijsstrategie, zorgen voor een coördinatie met de winkels indien nodig,…
Product: garanderen van een vlotte productlancering, bijdragen tot de commerciële onderhandelingen met de industie,…
Promotie: implementeren van de nationale en online promotieactiviteiten in samenwerking met het marketingteam,…
 
JOUW PROFIEL
 
je genoot een hogere opleiding
je begrijpt de behoeften van de ‘online’ klant en wil verder groeien in een competitieve omgeving (de online/multi-channel retail sector)
je bent analytisch
je werkt graag in teamverband
je bent flexibel, stressbestendig en hebt uitstekende communicatievaardigheden
je beschikt over een goede mondelinge en schriftelijke kennis van het Frans, Nederlands en Engels
 
WAT WIJ BIEDEN?
 
Onze organisatie is in volle ontwikkeling. Onze cultuur is opgebouwd rond onze medewerkers en hanteert vertrouwen, commitment en fun als centrale waarden. 
In deze verantwoordelijke functie vol uitdagingen geven we je de ruimte om je ambities, visie en ideeën concreet gestalte te geven.
In ruil daarvoor, voorzien we een contract van onbepaalde duur en een interessant salaris in overeenstemming met je profiel en aangevuld met diverse extralegale voordelen (maaltijdcheques,groeps- en hospitalisatieverzekering, personeelskorting).
 
Stel je kandidaat door je cv en motivatiebrief (bij voorkeur in het Engels) te mailen naar Fanny Dehertogh at dehertogh@media-saturn.com
Show More
Back to top button
Close
Close