Webcontent specialist / Copywriter

Content is king op vandenborre.be! Als Webcontent Specialist ben je verantwoordelijk voor de redactionele inhoud van onze website www.vandenborre.be. Je onderhoudt de content op een kwaliteitsvolle manier zodat onze websitebezoekers in staat zijn zich goe

Content is king op vandenborre.be! Als Webcontent Specialist ben je verantwoordelijk voor de redactionele inhoud van onze website www.vandenborre.be. Je onderhoudt de content op een kwaliteitsvolle manier zodat onze websitebezoekers in staat zijn zich goed te informeren over de producten en services van Vanden Borre en onze website beschouwen als een referentie in de markt. 
Je concrete taken zijn: Copywriting van dossiers die een toegevoegde waarde bieden aan onze klanten (dossiers over nieuwe producten en technologieën, maar ook over de service en de Akte Van Vertrouwen van Vanden Borre); copywriting van newsletters ; verrijking van de inhoud in zeer brede zin (handleidingen, foto’s, video’s, banners,…) ;coördinatie met de leveranciers en hun marketingteams ; waken over het dynamisme van de site en over het vernieuwen van de informatie; waken over de structuur van de inhoud. Je garandeert samen met je collega’s de uniformiteit van de volledige website; meebouwen aan de social media strategie: monitoren wat er over Vanden Borre wordt gezegd op de sociale netwerken en community management van onze Facebook pagina.
Je rapporteert aan de manager Webcontent & Social Media. Samen werken jullie aan een langetermijnvisie. Je verkent nieuwe pistes binnen de webomgeving die in constante evolutie is. Je volgt de nieuwe tendensen op de elektromarkt en op het web. In deze functie werk je nauw samen met de departementen productmarketing, marketing&communicatie en webdesign.
Je profiel
Je bent tweetalig Frans-Nederlands en je hebt een perfect geschreven kennis van beide talen.
Om ons team te versterken zijn we bij voorkeur op zoek naar een collega met moedertaal Frans.
Je hebt bij voorkeur een universitair diploma Vertaler/Tolk, Germaanse talen of Taal- en Letterkunde.
Je combineert vlot creativiteit, klantgerichtheid en een kritische geest om je teksten naar een hoger niveau te tillen.
Je werkt graag zelfstanding en zeer nauwkeurig.
Je hebt een analytische geest en gaat gestructureerd om met een grote hoeveelheid info.
Je beschikt over sterke communicatievaardigheden en bent vertrouwd met internet en Microsoft Office (Word, Excel en Outlook).
Je werkt graag in een team en kan een positieve bijdrage leveren aan de teamgeest.
Ons aanbod
Een afwisselende en creatieve job in een dynamische onderneming in volle expansie.
De mogelijkheid om je te ontwikkelen op een autonome manier in een dynamisch team.
Doorgroeimogelijkheden in de onderneming in overeenstemming met je capaciteiten.
Contact
Show More
Back to top button
Close
Close