Country manager benelux (h/f)

De groep Photobox.fr /Photoways.com, aanwezig in 17 landen, is de Europese marktleider in digitale foto ontwikkeling met meer dan 24 miljoen leden. Onze groep biedt een waaier aan diensten: foto’s afdrukken, opslaan, delen en bewerken. We bieden talrijke

De groep Photobox.fr /Photoways.com, aanwezig in 17 landen, is de Europese marktleider in digitale foto ontwikkeling met meer dan 24 miljoen leden. Onze groep biedt een waaier aan diensten: foto’s afdrukken, opslaan, delen en bewerken. We bieden talrijke fotoproducten aan (fotoboeken, kalenders, posters, enz)
In het kader van onze internationale ontwikkeling zoekt de groep PhotoBox een:
COUNTRY MANAGER BENELUX (M/V)
Functie
Je maakt deel uit van het Internationaal Marketing departement in Parijs, je bent verantwoordelijk voor de Belgische en Nederlandse websites. Je belangrijkste taken zijn:
- Verantwoordelijkheid van de belgische en nederlandse websites : producten en prijzen benchmarks maken, content en structuur op de website optimaliseren, performantie en vormgeving van de websites.
- E-marketing campaign management (affiliatie, SEO, emailing, leadgeneration, partnerships, whitelabel): 
opzetten van campagnes en direct contact met onze agentschappen en partners
dagelijkse opvolging en analyse : rapporteren van campagnes
campagnes optimaliseren op basis van vooropgestelde kpi’s 
- Communicatie naar de klanten en prospects toe : promotieplan opzetten, newsletters versturen en uitwereken van het communicatieplan.
Jouw profiel
Je beschikt over een hogere opleiding in Marketing en/of je bent gelijkwaardig door ervaring opgebouwde competenties. Je hebt minstens 1 jaar ervaring als e-marketeer. Je bent gepassioneerd door internet en e-marketing campagnes.
Je hebt een zelfstandige, creatieve, innovatieve, enthousiaste, commerciële en flexibele instelling. 
Je bent vlot tweetalig nederlands/frans in schrift en woord, en spreekt vlot engels.
Wij bieden
Contract : onbeperkte duur
Vanaf : april2013
Vergoeding : afhankelijk van het profiel
Locatie : Parijs (10de arrondissement)
Komt je profiel overheen met bovenstaande beschrijving en wil je werken voor een jong dynamisch bedrijf dat in volle groei is, stel je dan kandidaat via deze link https://photobox.tms.hrdepartment.com/jobs/151/CDI-Country-Manager-Benelux-H-FParis-IDF
Show More
Back to top button
Close
Close