Junior e-marketing

Je ondersteunt intern en geeft raad op tactisch en operationeel vlak betreffende onze aanwezigheid op internet. Je vertaalt onze marketing-en communicatie strategie naar onze websites en e-marketing.

TAKEN

- Je ondersteunt intern en geeft raad op tactisch en operationeel vlak betreffende onze aanwezigheid op internet. Je vertaalt onze marketing-en communicatie strategie naar onze websites en e-marketing.

- Je bedenkt, ontwikkelt en volgt internetprojecten op (beeldmateriaal en teksten), en coördonneert de verschillende projecten met de externe dienstverleners.

- Je verzamelt, controleert en geeft vorm aan nuttige informatie bestemd voor de bezoekers van onze websites.

- Je staat in voor de verdere ontwikkeling van onze naambekendheid en zichtbaarheid op de sociale netwerken. Je beheert de media-kanalen om zo bezoeken te genereren naar onze website.

- Je animeert onze websites en zorgt voor de update, alsook de forums. Je bedenkt en organiseert wedstrijden.

- Je volgt de bezoekersstatistieken van onze websites en zorgt voor betere zoekmachines om meer bezoekers te genereren en onze zichtbaarheid te verscherpen.

- Je prospecteert om nieuwe concepten, andere visies en renoverende communicatiemiddelen te ontdekken zodat je vernieuwde ideeën kan voorleggen.

- Je volgt nauwgezet de internet-evolutie.

JE PROFIEL

Je hebt van 0 tot 2 jaar ervaring in internetprojecten. Je hebt een kwaliteitsgerichte instelling en zin voor vernieuwing. Je combineert je algemene marketingkennis en meer specifieke kennis van e- marketing met een klare kijk op projectbeheer. Je kan je vlot uitdrukken in beide landstalen en hebt een goede kennis van het Engels.

ONS AANBOD

Naast een tewerkstelling van onbepaalde duur en een wedde die rekening houdt met het marktaanbod, bieden wij tal van extralegale voordelen zoals hospitalisatie-en groepsverzekering, maaltijd-cheques, alsook flexibele werkuren die je toelaten werk en privé-leven perfect te combineren.

Interesse ?

Stuur je CV met motivatiebrief naar benoit.delcourt@sweetservices.be met als onderwerp de referentie: Junior e-­‐marketing.

Show More
Back to top button
Close
Close