Web Communication Advisor

ONDD staat vandaag aan het hoofd van een Europese kredietverzekeringsgroep die over het hele continent actief is in alle segmenten van de kredietverzekering en een gamma producten aanbiedt waarmee in de hele wereld dekking wordt verleend.

Wie zijn wij?

ONDD staat vandaag aan het hoofd van een Europese kredietverzekeringsgroep die over het hele continent actief is in alle segmenten van de kredietverzekering en een gamma producten aanbiedt waarmee in de hele wereld dekking wordt verleend.

De ONDD-groep, met hoofdkantoor te Brussel, telt 415 medewerkers, waarvan 265 in België (Brussel).

Ter versterking van onze dienst Communication in Brussel zijn wij momenteel op zoek naar een (m/v) web communication advisor.

Onze vacature

Je maakt deel uit van het team Communication en rapporteert aan het hoofd van de dienst Communication, CSR and Compliance.

- Je werkt als webmaster aan de implementatie van de nieuwe websites van de ONDD-groep en je functioneert vervolgens als centrale contactpersoon.
- Je zorgt voor het design, de opmaak en update van de digitale content voor de verschillende internetsites.
- Je begeleidt en coördineert de interne diensten in het beheer van hun interne communicatie op het intranet.
- Je werkt actief mee aan de diverse elektronische publicaties en je voorziet in opmaak alsook in content in samenwerking met de interne contactpersonen.
- Je participeert aan andere communicatie-activiteiten van de dienst (corporate communicatie, jaarverslag, ontwikkeling van communicatiemiddelen, …).

Gewenst profiel

- Je bent houder van een Masterdiploma in communicatiewetenschappen, meertalige communicatie of journalistiek eventueel aangevuld met een bijkomende opleiding in multimedia.
- Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke talenkennis (Nederlands/Frans/Engels).
- Je hebt tenminste 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
- Je beschikt over aantoonbare kennis van Content Management Systemen (bij voorkeur Alterian) en je hebt een sterke interesse in nieuwe communicatietechnieken.
- Je werkt graag in teamverband maar ook op zelfstandige basis.
- Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en werkt resultaatgericht.
- Je hebt zin voor initiatief en organisatie.

Ons aanbod

- Als lid van een sterke groep evolueer je in een internationale en dynamische omgeving gericht op respect, innovatie en klantbetrokkenheid.
- Wij bieden je de kans om je functie op een verantwoordelijke en autonome wijze uit te voeren. Daartoe ondersteunen wij jou in je ontwikkeling door permanente en kwaliteitsvolle opleidingen aan te bieden.
- Wij bieden je een job in het centrum van Brussel, gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer alsook een aantrekkelijk salaris dat aangevuld wordt met extralegale voordelen.

Geïnteresseerd?

Stuur snel je cv met motivatiebrief naar Ellen Van Eycken, ONDD-groep, Montoyerstraat 3, 1000 Brussel. E-mail: selection@ondd.be
Voor info : www.ondd.be
Uw kandidatuur wordt volledig vertrouwelijk behandeld !

Show More
Back to top button
Close
Close