Digital Consultant

WDM Belgium is de Belgische specialist op gebied van exploitatie van data, gegenereerd via digitale en niet-digitale kanalen.

WDM Belgium is de Belgische specialist op gebied van exploitatie van data, gegenereerd via digitale en niet-digitale kanalen. Als ‘trusted’, neutrale partner, ondersteunen wij dialogen tussen adverteerders en hun klanten. Bij WDM Belgium staat ‘interactieve marketing’ voor de combinatie van relationship marketing en online marketing. In ons aanbod staat de marketing database centraal en werken we als enabler om deze databases te voeden, te structureren en te exploiteren om onze klanten een maximale ROI op hun prospectie- en loyalty campagnes te bieden.

Meer dan ooit wenst WDM Belgium (170 medewerkers) haar succesverhaal verder te zetten en haar Digital Marketing team, gevestigd in Brussel-Anderlecht, te versterken met een (m/v):

 

Digital Consultant
Om de digitale marketing strategie van onze klanten vorm te geven


Het aanbod van WDM Belgium bevat een reeks oplossingen die de interactieve, digitale dialogen van onze klanten naar hun consumenten faciliteert en ondersteunt.
Deze diensten werden gegroepeerd onder de naam net-affairs en beslaan verschillende domeinen:
- E-mail marketing campaign management(o.a. via www.Permesso.be , onze opt-in lifestyle community)
- E-couponing
- Behavioral tracking & scoring
- Creatie van gesegmenteeerde multichanneldialogen (e-mail, targeted website content, mailing, …) , gebaseerd op zowel website behavior als klanten- en prospecten databases

Uw Challenge :

Ter ondersteuning van het verkoopsproces van onze interactieve marketing oplossingen is WDM Belgium op zoek naar een interactieve marketeer/consultant.
Ons aanbod bevindt zich op het raakvlak van digitale en traditionele direct marketing, waar de sterktes van beide werelden elkaar geïntegreerd vinden.

Taakgebieden :

- Als digital expert identificeert en bezoekt u toekomstige klanten met onze Account Managers.
- U verdiept zich in de businessmodellen van klanten om aangepaste interactieve marketing trajecten uit te tekenen.
- U ondersteunt onze Account Managers zowel bij de verkoop als op technisch vlak (o.a. prijszetting, aanbevelingen, cases).
- Coördineren van de technische implementatie in samenwerking met de R&D afdeling en eventueel ook externe technische partners.
- Dashboard monitoring (oa. Webanalytics, responsanalyses, …).
- Lange termijn klanten- en projectopvolging.
- U “evangeliseert” door het ter beschikking stellen van de concrete learnings uit analyses en onderzoek onder de vorm van presentaties (intern en extern) en whitepapers in samenwerking met de interactive marketing product managers.
- U blijft op de hoogte van alle belangrijke interactieve ontwikkelingen en verfijnt permanent uw persoonlijke kennis over oplossingen en technologieën.

Uw Profiel :

- Minimum 5 jaar relevante ervaring als online marketing specialist of in een commerciële functie binnen de online sector.
- Kennis van online reporting en hoe online campagnes bouwen is een must.
- Kennis van mobile marketing en cross-channel marketing is een plus.
- Ervaring met het opvolgen van projecten.  Analytisch, proactief en dus in staat business plannen op te maken en op te volgen.
- Dankzij uw contactvaardigheid, communicatieve skills en streven naar evenwichtige partnerships profileert u zich als een geloofwaardige gesprekspartner naar klanten en de interne afdelingen waarmee u samenwerkt.
- U drukt zich vlot uit, zowel in presentaties voor een publiek als tijdens netwerkevenementen.
- U combineert uw oplossingsgerichtheid met een creatieve geest.
- Gedreven karakter met honger naar kennis : U ziet het als uw missie om interactieve marketing een zo groot mogelijk draagvlak te geven, zowel binnen als buiten de onderneming. U staat ermee op en gaat ermee slapen.
- Goed tweetaligheid (N/F) en een zekere affiniteit met marketing databases vervolledigen uw profiel.

Ons Aanbod :

WDM Belgium biedt u de kans uw talenten ten volle te ontplooien bij een toonaangevende speler in de markt met grote naambekendheid, kwalitatieve en innoverende producten en technologieën.
WDM Belgium is een organisatie waar er ruimte is voor initiatief en teamwork.
U kunt tevens rekenen op een aantrekkelijke verloning, aangevuld met diverse extralegale voordelen.

Contact :

Nathalie Wauman – HR Officer
WDM Belgium
Jobs@wdmbelgium.be
Researchdreef 65
1070 Anderlecht

Show More
Back to top button
Close
Close