Online partnerships & affiliation coordinator

De Pierre & Vacances Center Parcs Groupe is met haar diverse merken, waaronder Center Parcs en Sunparks internationaal marktleider binnen de toerisme sector.

De Pierre & Vacances Center Parcs Groupe is met haar diverse merken, waaronder Center Parcs en Sunparks internationaal marktleider binnen de toerisme sector. De groep biedt een uniek aanbod van aantrekkelijke bestemmingen voor alle generaties met services naar keuze. Om de internationale groei verder door te zetten, gaat de groep haar Marketing team in Diegem flink uitbreiden. Hiervoor zijn we op zoek naar toptalent die deze uitdaging met ons aan wil gaan. Naast marktleider zijn we tevens een van de beste werkgevers van België, deze naam danken we onder andere aan ons Management Development programma dat uniek is binnen de sector. Wij bieden talent de mogelijkheid zich verder te ontwikkelen binnen de groep door middel van diverse vakgerichte en management opleidingen met zicht op groei binnen een specialisme danwel binnen de totale groep.


Online partnerships & affiliation coordinator

Functieomschrijving:


De Online Partnerships & Affiliation Coordinator ressorteert onder de Indirect Sales Manager België. Als Online Partnerships & Affiliation coordinator ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het Online Partnerships & Affiliation Sales Jaarplan in België voor Sunparks, Center Parcs en Pierre & Vacances met als doel het behalen van de gestelde targets. De Online Partnerships & Affiliation coordinator maakt onderdeel uit van het Indirect Sales team en werkt samen met de Centrale afdelingen van de Pierre & Vacances Center Parcs Group (Parijs).  

De hoofdtaken van deze functie zijn:


• Verantwoordelijk voor het Sales jaarplan in België voor online Partners & Affiliation. 


• Generen, optimaliseren en verbeteren van kwalitatieve online traffic naar de website


• Initiëren en uitvoeren van online campagnes met als doel het behalen van een zo hoog mogelijke conversie op de vastgestelde KPI’s (Bijv: Boekingen, Brochure aanvragen, nieuwsbriefregistraties)


• Opzetten en uitbouwen van strategische online partnerships.


• Analyseren van alle online rapportages en deze doorvertalen naar actieplannen die leiden tot verbetering van de sales resultaten


• Beheren van het (online) budget voor Partners & Affiliates


• Op de hoogte zijn en blijven van online trends & ontwikkelingen en deze vertalen naar toepasbare online sales instrumenten Profiel:

Wij zijn op zoek naar kandidaten met een afgeronde opleiding op Bachelor niveau en bij voorkeur minimaal een jaar ervaring met opzetten en beheren van samenwerkingen met Affiliatie netwerken in België (Vlaanderen en Wallonië). Aantoonbare affiniteit met online marketing is een must voor deze functie. We bieden je een rol in een stimulerende en uitdagende internationale omgeving, met een aantrekkelijk salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Om je persoonlijke en professionele groei te stimuleren bieden we je een breed scala aan ontwikkelmogelijkheden.

Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière en heb je interesse in deze functie? Solliciteer dan via onze jobsite www.centerparcsjobs.be (Management & Overig, Kantoor België) of per mail aan werkenbijcenterparcs@centerparcs.com.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met  Petra Stok, Management Development & Recruitment Officer, tel +31 (0)6 51 88 95 37.

Show More
Back to top button
Close
Close