Sales Account Manager

Dreammachine is een full-service web agency, dat web design en online marketing services aanbiedt. Dreammachine werkte voor klanten in België, Nederland, Spanje, Frankrijk en Luxemburg.

Sales Account Manager, halftijds of voltijds, bij Dreammachine

Dreammachine zoekt commercieel talent

Dreammachine is een full-service web agency, dat web design en online marketing services aanbiedt. Dreammachine werkte voor klanten in België, Nederland, Spanje, Frankrijk en Luxemburg. Dreammachine bestaat uit een kleine team van senior ontwikkelaars, designers en marketing professionals. Daarmee garanderen we een best-in-class service voor onze veeleisende klanten, zoals Henkel (Persil, Silan, Dixan, Witte Reus, Le Chat, Bref, Per, Instanet, Terra, Fleuril…), Nutrition & Santé (Céréal, Gerlinéa, Isostar…), Atoma, Microsoft, en vele andere.

Profiel

 
- Je bent commercieel ingesteld, contactvaardig en klantgericht.
- Je kunt duidelijk en met overtuigingskracht argumenteren, en houdt daarbij te allen tijde rekening met de wensen en targets van de klant.
- Je bezit een hoge graad van zelfstandigheid, gedrevenheid, organisatie en motivatie. M.a.w. je bereikt resultaten als je je schouders zet onder een project.
- Uitstekende talenkennis is een absolute vereiste : (min NL/FR/ENG). Het Nederlands moet van voldoende niveau zijn om ook Nederlandse klanten te kunnen overtuigen.
- Verwacht opleidingsniveau : universitair.
- In je bagage zit een ruime aantoonbare commerciële ervaring evenals een aantoonbare ervaring in de online marketing sector (in web agency, of als webmaster / product manager / marketing manager / brand manager of vergelijkbaar bij adverteerder). Ervaring in de publiciteitssector als Account Executive komt ook in aanmerking, mits aangevuld door een grote passie voor online marketing.
- Je bent een teamplayer, een aangename en constructieve persoon om mee samen te werken, wat de samenwerking tot een plezier maakt voor klanten en Dreammachine medewerkers.
- Je bent niet bang om erg uiteenlopende taken op te nemen: Dreammachine is een klein agency, waar van alle medewerkers verwacht wordt dat ze al hun creativiteit inzetten om voor onze klanten het beste resultaat te bereiken. Onze kleine structuur steunt op medewerkers met ‘zin voor avontuur’.

Functiebeschrijving

- Als Sales Account Manager ben je verantwoordelijk voor de uitwerking van een salesplan om nieuwe klanten te genereren.
- Door nauwe samenwerking met de klanten bouw je stabiele, lange-termijn relaties op en vertaal je hun online marketing vraagstukken naar concrete oplossingen.
- Concreet betekent dit dat je prospects identificeert, hen benadert, briefings ophaalt waar je meedenkt met de klant, dossiers uitwerkt en presenteert.
- Voor het in productie brengen van verkochte projecten denk je mee over het contentplan voor het project, stuur je de productie mee aan (als interne vertegenwoordiger van de klant), rapporteer je regelmatig over de vooruitgang en mogelijk vragen/obstakels naar de klant.
- Voor het onderhoud van bestaande websites ben je ook het eerste aanspreekpunt van de klant.
- Je vertaalt de concrete vragen rond updates naar gestroomlijnde briefings voor het productieteam.
- Regelmatig maak je werk van upsell-mogelijkheden bij bestaande klanten.

Wij bieden
 
- Voor een enthousiaste medewerker hebben wij een uitstekend salaris en goede voorwaarden over.
- Een job op niveau binnen een kleine informele en dynamische structuur
- Ruime verantwoordelijkheden voor schouders die ze kunnen dragen

 
Geïnteresseerd? Stuur je CV en motivatie naar gerda@dreammachine.be. Gelieve ook te specifiëren of je voorkeur uitgaat naar een halftijdse, 2/3 of voltijdse betrekking.

 
Plaats van tewerkstelling : Charleroi centrum binnen ‘la Ville Haute’ (vlak bij kruising Autostrade Brussel-Charleroi met kleine ring Charleroi), naar waar de firma rond 1 mei verhuist.
www.dreammachine.be

Show More
Back to top button
Close
Close