Digital Campaign Architect

Yento! is een Belgische start-up tussen sterke mediamerken (zoals Corelio, Sanoma en Rossel) en de data-expertise van WDM Belgium om merken, media en mensen via “behaviourial” and “permission based” communicatie te matchen.

Yento! is een Belgische start-up tussen sterke mediamerken (zoals Corelio, Sanoma en Rossel) en de data-expertise van WDM Belgium om merken, media en mensen via “behaviourial” and “permission based” communicatie te matchen.

Dit platform geeft adverteerders online en in real-time de mogelijkheid om heel gericht hun doelgroep te bereiken binnen 3,5 miljoen beschikbare mediageregistreerden. Op het juiste moment, via het juiste kanaal. En via vertrouwde mediamerken zoals De Standaard, Femmes d’Aujourd’hui, l’avenir, Flair, Het Nieuwsblad, Le Soir, PC Magazine, Libelle, Feeling, Sud Presse,... en vele anderen.
 
Naarmate het digitale landschap verandert, zal Yento! kort op de bal spelen en mee evolueren. Meer diepgaande criteria, een groter aanbod, de koppeling met sociale netwerken, SMS, de brievenbus, ... Yento! voegt het naadloos toe aan zijn platform. De kernwaarden blijven altijd dezelfde: persoonlijk, relevant en respectvol.
 
Digital Campaign Architect
Matchmaker between brands, media and people

- U zorgt voor de volledige campaign flow: design, ontwikkeling, processing, testing en lancering van een brede variëteit interactieve campagnes.
- U bent verantwoordelijk voor het technische onderhoud van de (mini)-websites met betrekking tot deze campagnes.
- U werkt met de software Selligent Interactive Marketing (SIM, vroeger Optizen Messagent), en verzorgt de lay-out van teksten, e-mails en webpagina’s. U werkt helemaal autonoom op technisch gebied en concretiseert de aanbevelingen van de sales en marketing afdeling
- In deze context werkt u samen met een aantal partners, waaronder de interne campaign marketeers, ons on-line communicatie agentschap of zelfs rechtstreeks met onze klanten
- Hoewel de inhoud van uw functie voornamelijk van technische aard is, bent u niet ongevoelig voor de creatieve aspecten en deelt graag uw ideeën

Other weapons ?

- Goede kennis van Web Integration (HTML, CSS en ASP) en van de specifieke integraties in email marketing
- JavaScript en AJAX Frameworks (jQuery,…) zijn pluspunten.
- Goede kennis vanPhotoshop
- Ervaring in on-line campaign management is een pluspunt, net zoals de kennis van Selligent (SIM) of van een andere interactive campaign management tool.
- Veel aandacht voor grafisch ontwerp, details, is resultaat- en klantgericht
- Communicatietalent
- U bent proactief, leergierig en werkt zelfstandig
- Goede talenkennis (NL/FR/EN). Er zijn veelvuldige contacten binnen en buiten het bedrijf, zowel met commerciële, marketing als andere technische mensen

 
We zoeken dus de persoon die ons (droom)team van gedreven, gepassionneerde, digitaal georiënteerde en kick-ass people kan vervoegen!

Ben jij de ‘match’ die we zoeken ? Dan noemen we je meteen The Connector

Verras ons dus snel via Jobs@yento.eu
 Nathalie Wauman – HR Officer – Researchdreef 65 – 1070 Anderlecht – www.yento.eu
Show More
Back to top button
Close
Close