Senior HTML/PHP

LBi is voor het ogenblik het belangrijkste webagentschap in België op het gebied van projecten en klanten en telt zowel Belgische als internationale klanten zoals Belgacom, BMW, Touring, Toyota, Solvay, Eurocontrol en Proximus.

LBi is voor het ogenblik het belangrijkste webagentschap in België op het gebied van projecten en klanten en telt zowel Belgische als internationale klanten zoals Belgacom, BMW, Touring, Toyota, Solvay, Eurocontrol en Proximus. Sinds 2005 maakt LBi deel uit van de internationale groep LBI International AB, in Europa de grootste groep op het gebied van internetontwikkeling en multimediacommunicatie, en de derde op wereldniveau. LBi is aanwezig in meer dan 10 Europese landen, evenals in de Verenigde Staten en Azië en stelt ongeveer 1.600 experten tewerk. Maak deel uit van een hightechomgeving, waar uitdagingen, teamgeest en zelfontplooiing prioriteiten zijn. Laat de vrije loop aan je creativiteit en we zullen samen vorm geven aan uw ideeën.

Jouw functie
- Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van complexe webpagina's en je gebruikt technologieën zoals JQuery, ... om de interfaces dynamisch te maken.
- Je werkt op projecten gebaseerd op PHP, Ruby, enz. ...
- Je zal junior integrators bij hun dagelijkse taken begeleiden.
- Je zal samen met de supervisor van het integrators team de evolutie van de technologieën die in het team gebruikt zullen worden definiëren en de 'best practices' vastleggen.
- Je hebt 2-3 jaar ervaring in dit domein en je hebt in team gewerkt op complexe projecten.
- Je hebt een grote zin voor verantwoordelijkheid, je functioneert het liefst in een team en je toont voldoende flexibiliteit om je lopende projecten tot een goed einde te brengen.
- Je bent een perfectionist en wil dan ook graag het optimale, meest performante resultaat opleveren.

Jouw profiel

- Je beschikt over een diploma in de Web/Multimedia/IT-richting.
- Je hebt een doorgedreven kennis van HTML, Javascript en CSS2/CSS3.
- Je bent gepassioneerd door HTML5, JQuery, iPad/iPhone, enz.
- Je hebt praktische kennis van programmeertalen zoals PHP, Ruby, ...
- Praktische kennis van Drupal, Wordpress, Zend framework is een troef.
- Je bent bereid je te verplaatsen naar ons andere kantoor te Gent, als dat noodzakelijk mocht blijken in het kader van een project.
- Je bent tweetalig (Nederlands/Frans) en je kan je in het Engels uitdrukken.

Ons aanbod
- Een carrière in de internetsector bij Europa's grootste 'full service digital agency' en in het kader van strategisch belangrijke en soms complexe projecten.
- De mogelijkheid om met de meest recente technologieën en methodologieën te werken en de technische evoluties van nabij te volgen.
- Een werksfeer die zowel informeel als professioneel is, waarbij passie, initiatief, vorming, teamgeest – maar ook fun worden aangemoedigd.
- Een aantrekkelijk salarispakket dat rekening houdt met jouw ervaring en persoonlijke inzet.

Geïnteresseerd in deze job?
Contacteer de Brussels Job Manager: iwantacareer@lbigroup.be
Maak met ons kennis via www.lbigroup.be
Show More
Back to top button
Close
Close