Website Specialist – Digital Communication (m/f)

Wij zijn een voorloper op het vlak van mobile banking en een solide, 100 % Belgische bank - verzekeraar met een duidelijke visie op lange termijn. Je voelt en denkt innovatief en intuïtief met onzeklantenmee? Danbenjewelkomomsamendeuitdagingenaantepakkendiewezelf, voor onze klanten en voor de Belgische samenleving willen realiseren.

Communications & Customer Experience

Je wordt een van onze collega’s in het team Communications & Customer Experience. Wij zijn desturende kracht achter het merk Belfius en zetten ons 100 % in om ons merk en rijke DNA via alle touchpoints met klanten en stakeholders nog sterker op de markt en intern te doen voelen en leven.

Uw kerntaken

Als expert(e) digitale communicatie zorg je voor de innovatie en evolutie van onze websites.

1. Visie,strategie en innovatie

Je hebt een natuurlijke interesse in online- en digitale communicatie. Je ontwikkelt een duidelijke visie op de rol van onze website (belfius.be) in het geheel van alle digitale kanalen en formuleert proactief innoverende voorstellen om die voortdurend state of the art te houden. Daarom volg je van dichtbij de evolutie van best practices op de markt.

Analyse van data wordt ook steeds belangrijker. Je haalt het maximale uit alle cijfers die je ter beschikking hebt (gebruik van de verschillende delen van de website, inclusief het in kaart brengen van de website customer journeys) om onze aanpak voortdurend te verfijnen.

2. Website

Je kan analyseren wat een doelgroep online nodig heeft en dit vertalen in een concept voor een website die naadloos aansluit bij je doelstelling. Je weet (bijna) alles over responsive websites, de kracht van landingpages, het belang van data, het cruciale van een optimale klantenbeleving, de juiste content en tools om je website excellent te maken.

3. Projectmanagement

Grote en soms complexe communicatieprojecten trekken doe je graag, zelfstandig en goed. Dit kan gaan om het innoveren van websites en het uitbouwen van interactieve tools. Jij bent verantwoordelijk voor alle communicatieve aspecten in de projecten of trekt een project van A tot Z. Je kan dus de handen uit de mouwen steken en projecten aansturen binnen gevraagde deadlines en budget, van analyse tot realisatie.

Uw profiel

- Je bent geboeid door de digitale wereld, door nieuwe technologie en door de nieuwe communicatiemiddelen.

- Je hebt een grote affiniteit met communicatie, branding en klantenervaringen.

- Je hebt ervaring bij het innoveren van websites en het uitbouwen van interactieve tools.

- Je koppelt creativiteit aan nauwgezetheid, overredingskracht en daadkracht.

- Je beschikt over sterke interpersoonlijke, commerciële en analytische vaardigheden

- Je kan en durft out of the box denken, je bent empatisch, kritisch en positief assertief

- Je bent organisatorisch sterk, flexibel en werkt graag in een dynamische omgeving

- Stressbestendigheid is een must

- Je beschikt over een masterdiploma of over gelijkwaardige ervaring

- Je bent tweetalig Nederlands-Frans en beheerst het Engels

Hoe je onze collega wordt?

Stuur je cv en motivatie naar jobs@belfius.be
HR Business Partner: Lutz Nothbaum, Lutz.nothbaum@belins.be
Meer informatie over de functie: Caroline Lambert, Caroline.lambert@belfius.be

Show More
Back to top button
Close
Close