Business Partner Bank Insurance (m/v)

Je hebt commerciële feeling, je bent klantgericht en intuïtief en je staat open voor innovatie? Kom dan snel bij ons werken! Belfius is een solide, 100% Belgische bank-verzekeraar en een voorloper in mobile banking met een duidelijke visie op lange termijn. Samen gaan we de uitdagingen aan om onze klanten en de Belgische samenleving nog beter te bedienen.

Communications & Customer Experience

Je komt terecht in het Communications & Customer Experience team, een van de motoren van het Belfius-imago. Ons credo? Ons 100% engageren om onze merknaam en de rijkdom van ons DNA vorm te geven en uit te dragen op de markt en in eigen huis.

Uw kerntaken

Je ondersteunt proactief de businessobjectieven van de bank-verzekering. Alle commerciële acties die in samenspraak met de business gedefinieerd zijn worden door jou vertaald in sterke zichtbare campagnes.

Als rasechte communicatiespecialist ben je verantwoordelijk voor de promotie van het verzekeringsaanbod bij de bancaire klanten en voor de end -to-end customer experience in alle communicatiekanalen van Belfius (offline & online).

1. Communicatieplan

Je bent vertrouwd met het profiel en het gedrag van onze banklanten, met of zonder verzekeringen. Je stelt een communicatieplan op, je bereidt briefings voor en valideert de voorstellen.. Je volgt de implementatie en de resultaten van de commerciële acties nauwgezet op en verricht audits van de eerdere acties, met als doel een permanente verbeteringsdynamiek te creëren.

2. Verbeteringvandeklantervaringen-tevredenheid

Je zoekt voortdurend naar opportuniteiten tot verbetering op het vlak van klantervaring en - tevredenheid. Hiervoor ga je aan de slag met de feedback van de klanten en blijf je steeds op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen. Op basis van die info ontwikkel je actieplannen en coördineer je de implementatie van de voorgestelde verbeteringen.

3. Innovatie

Je volgt de evolutie van de best practices globaal en in het bijzonder in de financiële en verzekeringssector op de voet op en formuleert proactief innoverende voorstellen op het vlak van (onder meer digitale) communicatie.

Uw profiel

- Je hebt een grote affiniteit met communicatie, branding en customer experience.

- Je hebt een goede kennis van verzekeringen, meer bepaald in Niet-Leven.

- Je hebt ervaring in projectbeheer: je bent in staat projecten op eigen houtje te beheren en er andere medewerkers bij te betrekken.

- Je beschikt over goede intermenselijke, commerciële en analytische competenties.

- Je bent klant- en resultaatgericht.

- Je bent een teamspeler.

- Je bent flexibel en hebt zin om in een zeer dynamische omgeving te werken.

- Je houdt wel van een uitdaging en je prikkelt je gesprekspartners om een optimaal

resultaat te bereiken.

- Je hebt een masterdiploma of gelijkwaardige ervaring.

- Je bent tweetalig Nederlands/Frans.

Hoe je onze collega wordt?

Stuur je cv en motivatie naar jobs@belfius.be

HR Business Partner : Lutz Nothbaum, Lutz.nothbaum@belins.be

Meer informatie over de functie : Nathalie Belien, Nathalie.belien@belfius.be

Show More
Back to top button
Close
Close