UX / UI Designer

The Manifest is op zoek naar een UX / UI Designer die nauw gaat samenwerken met onze front end dev en onze back end dev in een creatieve, constructieve, ontspannen sfeer.

The Manifest is op zoek naar een webdesigner die nauw gaat samenwerken met onze front end developer en onze back end developer in een creatieve, constructieve, ontspannen sfeer waar geen greintje egotripperij te bespeuren valt.

 

En omdat The Manifest al een flinke poos geleden de grenzen tussen off)- en online heeft uitgegomd, zal onze nieuwe webdesigner ook samenwerken met een kleurrijke ensemble creatieven van allerlei pluimage: geflipte art directors, grove grafici, zweverige copywriters … met Vlaamse of Franse tongval.

Om het plaatje helemaal compleet te maken, zal onze nieuweling ook leren omgaan met een maniakale strateeg die zich werkelijk met alles moeit. De hel op aarde, zeg maar.

 

De missie:

 

Zij of hij zal nauw samenwerken met een creatief team, want het grootste deel van onze projecten is transversaal/multi-channel.

 

Zij of hij zal met evenveel energie samenwerken met het digitale team, het hele project door.

 

Zij of hij is een UX-denker. De user experience is in het diepst van haar/zijn gedachten: van de wire frame tot het finale ontwerp.

 

Zij/hij creëert interactieve prototypes.

 

Zij of hij maakt, rekening houdend met een brand guideline, grafische interfaces (zowel desktop als mobile) op een minutieuze, pixel perfecte manier, en dat met een creativiteit en een esthetiek die onze wenkbrauwen de hoogte in duwt.

 

Zij of hij zet reclamecampagnes om naar webformaat: websites, banners, newsletters, geanimeerde gifs, video …

 

Zij of hij heeft een zeer goede kennis van de nieuwste webtrends en de grafische vereisten die met dit vak te maken hebben. Een niet te verzadigen honger naar nieuwigheden is een vanzelfsprekend pluspunt.

 

Zij of hij is niet bang van deadlines en doet er alles aan om ze te halen.

 

Zij of hij kan uitstekend overweg met Adobe Creative Suite: Photoshop, Illustrator, InDesign, XD, Animate CC (zoals het een parel past) en prototypetools als Marvel en XD.

 

Kennis van HTML en CSS kan zeker geen kwaad.

 

Wij zijn benieuwd naar je professionele ervaringen en kijken ernaar uit om je portfolio te zien!

 

Getriggerd?

 

Jouw kandidatuur als de bliksem naar alexia.delhaye@the-manifest.be.

 

Show More
Back to top button
Close
Close