Google selecteert Universem als 1e International Growth Partner in België

Het digital marketing consulting bureau is een van de twee eerste Belgische bedrijven (de tweede was de Brusselse onderneming ClickTrust) dat wordt opgenomen in het Google International Growth Partner Program. Door dit initiatief krijgt Universem uitgebreide toegang tot de wereldwijde gegevens en exportanalyses van Google, waardoor het agentschap nog beter en diepgaander zijn klanten kan ondersteunen in hun internationale groei.

post-image-3

‘Het verkrijgen van performante buitenlandse marktgegevens en het concreet bepalen van de juiste doelgroepen (audiences) zijn twee obstakels waarmee vele exporteurs kampen’, vertelt Hubert de Cartier, Co-founder en Project Director bij Universem. ‘Met de internationale gegevens en tools voor marktinzichten van Google kunnen wij voor onze Belgische partners echt het verschil maken. En dit zowel voor bedrijven die voor het eerst over de grens gaan als voor grotere spelers, die we al langer helpen met hun internationale strategieën.’

De synergie tussen de ervaring van Universem, in België en internationaal, en de toegang tot de recentste inzichten en ontwikkelingen van Google via dit programma is een volgende groeiversneller voor Universem. Het agentschap, tevens ook één van de weinige Belgische Google Premier Partners, gaat de laatste jaren immers steeds meer lange termijn partnerships aan met internationale accounts (bvb Delvaux, Etex, Barry Callebaut, Mega of Leonidas), en dat is meteen ook een van de redenen waarom Google Universem selecteerde voor dit programma.

Arnould de Wasseige, Agency Development Manager bij Google, voegt tot slot nog toe: ‘Het International Growth Partner programma zal de klanten van Universem een stevige duw in de rug geven en we hopen dat we door deze aanvullende diensten aan bekwame partners, zoals Universem, voortdurende groei kunnen stimuleren door internationale expansie.’

Over Universem

Als adviesbureau voor digitale marketing helpt Universem zijn klanten bij hun acquisitie, conversie (drive to store, e-commerce, lead generation) en loyaliteit op het web door middel van:

• SEO & content marketing

• Online & social media advertising

• Digital analytics

Universem werkt voor tal van klanten in verschillende sectoren, zoals bvb Orange, Beobank, Camber, Leonidas, WWF...

Meer info?

www.universem.com

Back to top button
Close
Close