Teamleader en EMAsphere bundelen hun krachten

De Gentse specialist in online CRM gaat samenwerken met de Belgische softwareontwikkelaar EMAsphere om de analyse van de cijfers van bedrijven te vereenvoudigen. Een nieuwe samenwerking die de gebruikers moet toelaten om CRM-data rechtstreeks vanuit Teamlader te importeren.

post-image-3

De samenwerking van de twee Belgische IT-bedrijven beantwoordt aan een behoefte aan kennis: de bedrijfsleiders toelaten om een beter overzicht te krijgen van de cijfers van hun organisatie. De twee spelers waren namelijk overtuigd dat een duidelijker zicht op de cijfers van het bedrijf een vereiste geworden is in deze onzekere economische tijden.

Concreet kunnen de gebruikers van EMAsphere dankzij deze nieuwe samenwerking CRM-en factuurgegevens rechtstreeks importeren vanuit Teamleader. Informatie die dan zal dienen om dashboards en gedetailleerde rapporten op te stellen voor de verantwoordelijken, zodat zij de cashflow van hun bedrijf beter kunnen controleren.

"Onze samenwerking beantwoordt aan een vraag van onze klanten, die over rijkere, meer kwalitatieve informatie willen beschikken over de prestaties van hun bedrijf. Het was dan ook logisch om een partnerschap aan te gaan met EMAsphere, dat oplossingen op maat bedenkt voor de KMO en de bedrijfsleiders ervan praktische tools biedt om de groei van hun bedrijf te ondersteunen", aldus Pieter Reel, Product Manager bij Teamleader.

Back to top button
Close
Close