D-7 voor de Social Media Summit

Op 2 juli wordt het Steigenberger Wiltcher`s hotel the place to be voor de Social Media spelers in België. Het eerste fysieke evenement van de sector in België.

post-image-3

Er is heel wat nieuws over de sociale netwerken! De pandemie heeft de publiciteitsprojecten van alle bedrijven overhoop gegooid en iedereen moest zich aanpassen. Wil u uw contentstrategie op de sociale netwerken uitrollen of aanpassen, dan kan u niet buiten deze tool: de Social Media Summit van 2 juli. 16 sprekers blazen verzameling in het prestigieuze Steigenberger Wiltcher`s Hotel om een overzicht te geven van de beste campagnes.

Wil u:
- het laatste nieuws vernemen;
- uw "Social Media" strategie verfijnen;
- u specialiseren;
- de rol van de verschillende aanwezige agentschappen beter begrijpen;
- instructies voor het publiceren en praktische en concrete tips ontvangen;
- meer vernemen over nieuwigheden en trends samen met Ogilvy & Social.Lab, LinkedIn, Mortierbrigade, Dentsu Aegis Network en Stellar;
- netwerken en partners en klanten aantrekken voor zakelijke transacies?

Of gewoon uw horizon verbreden en nieuwe ideeën krijgen? De Social media is er voor u! Waar vindt u meer in één namiddag tijd?

16 sessies gegeven door gerenommeerde social media experts. Influencer Marketing, Video, TikTok, virtual reality, voorbeelden van campagnes, … Strategiën, adviezen en case studies: allemaal te vinden op deze namiddag georganiseerd door Digimedia met de steun van Brand New Day en Dentsu Aegis Network. Dit alles in het prestigieuze kader van The Hotel in hartje Brussel.

Ontdek het programma en koop uw ticket nu!

Back to top button
Close
Close