Immoweb en Investr koesteren grote ambities voor de online vastgoedinvesteringen

De Belgische gigant van de online vastgoedadvertentie werkt samen met het platform dat zich richt tot investeerders in residentieel vastgoed. Een samenwerking die Immoweb moet toelaten om de agentschappen, private beleggers en bouwpromotoren nieuwe oplossingen te bieden

post-image-3

Immoweb en Investr hebben beslist om hun krachten te verenigen en voortaan exclusief samen te werken. Dankzij de toenadering tussen de twee vastgoedplatformen kan de eerstgenoemde nieuwe oplossingen aanbieden bestemd voor beleggers, promotoren en vastgoedagentschappen.

Immoweb versterkt hiermee haar online platform waar bezoekers voortaan meer beleggingsmogelijkheden vinden. Met het akkoord zullen de makelaars ook beter geïnformeerd zijn om hun eigen cliënteel te adviseren.

"Met deze samenwerking kunnen wij onze klanten beter begeleiden en beter advies bieden aan de kopers, in complementariteit met agenten en bouwpromotoren", aldus Valentin Cogels, CEO van Immoweb.

Frédéric Vandenhende, medeoprichter en CEO van Investr meent van zijn kant dat "de beleggers een snellere toegang hebben tot de vastgoedmarkt in ons land. Wij willen de kennis die wij opgebouwd hebben delen om zo dé digitale referentie te worden op de markt voor vastgoedbeleggingen".

Met de nieuwe samenwerking kan Investr, dat tot nu enkel in Vlaanderen actief was, uitbreiden naar de Waalse en Brusselse markt.

Back to top button
Close
Close