BeCommerce, partner van de Ecommerce Summit

Digimedia is verheugd om de vereniging te mogen rekenen tot de sponsors van de Ecommerce Summit, die plaats heeft op 29 maart in The Hotel

post-image-3

Het doet Digimedia plezier dat het de vereniging BeCommerce, opgericht in 2005, mag rekenen tot de partners van de Ecommerce Summit, die sprekers zal verwelkomen van bedrijven als Ikea, Deliveroo, Brussels Airlines, Collishop, Delhaize en anderen.

BeCommerce wil bedrijven verenigen die op de Belgische markt actief zijn in de digitale handel, inbegrepen verkoop op afstand, ongeacht de sector, en het wil het vertrouwen van de gebruiker in digitale handel, inbegrepen verkoop op afstand versterken, en ook het imago van de sector.

Wil u de laatste e-commerce trends ontdekken? Neem dan deel aan de 6e editie van de eCommerce Summit, en network met meer dan 250 deelnemers in de namiddag van 26 maart. 25 sprekers zullen hun advies met u delen via onder andere client cases.

Hebt u zich nog niet ingeschreven voor deze namiddag? Wacht niet langer om te profiteren van ons early-bird aanbod en reserveer uw plaats vandaag nog.

Back to top button
Close
Close