Immoweb lanceert met Belles Demeures een vastgoedsite voor luxe-eigendommen in België

Immoweb verruimt zijn aanbod met de lancering van vastgoedsite Belles Demeures in België. Deze website zal bij de lancering meteen al marktleider zijn in het luxesegment, met bijna 3000 exclusieve eigendommen van meer dan 1 miljoen euro of meer dan 2500 euro maandelijkse huur. In Frankrijk is Belles Demeures al 30 jaar actief. Door dit concept nu ook in België uit te rollen, speelt Immoweb in op de sterke vraag van Belgische kopers en eigenaars. “Door te investeren in deze nichemarkt tonen we onze sterke wil om te blijven innoveren en almaar beter in te spelen op de noden van onze klanten”, aldus Valentin Cogels, CEO van Immoweb.

post-image-3

Belles Demeures, dé referentiewebsite voor prestigieus vastgoed in Frankrijk, is voortaan ook aanwezig in België. Belles Demeures staat in Frankrijk al 30 jaar synoniem voor luxevastgoed dankzij een aanbod van bijna 23.000 eigendommen in Europa. Met een marktaandeel van 51 procent en meer dan 1 miljoen bezoeken per maand is deze website de onbetwiste nummer 1 in Frankrijk.

De markt van luxevestgoed kent nog steeds een groot succes in ons land. Dat kon Immoweb vaststellen tijdens een anderhalf jaar durende testfase op Belles Demeures met een twintigtal vastgoedmakelaars uit de drie Belgische gewesten.

Aude Salques, Business Development Manager bij Immoweb: “De pilootfase bevestigt dat eigenaars de waarde van hun luxevastgoed willen maximaliseren op een gespecialiseerde website. Tegelijk hebben we in deze fase meer inzicht gekregen in de specifieke noden van zowel de Belgische eigenaars als kopers. Dat heeft ons geholpen om onze service af te stemmen op hun verwachtingen.” 

Immoweb is verantwoordelijk voor de aanpassing van de Belles Demeures-website aan de specifieke eisen van de Belgische klanten, voor de marketing richting vastgoedmakelaars en voor de verhoging van de visibiliteit bij potentiële Belgische kopers.

Belles Demeures in België, bijna 3000 panden van meer dan 1 miljoen euro

De lancering van Belles Demeures in België bezorgt de website direct marktleiderschap in het luxesegment. Van bij de opstart biedt de site namelijk al bijna 3000 exclusieve eigendommen in ons land aan. Daarmee is Belles Demeures meteen marktleider voor luxevastgoed in België. Het online zetten van deze prestigieuze eigendommen is enkel weggelegd voor vastgoedprofessionals.

Aude Salques legt uit: “Belles Demeures is de ideale ontmoetingsplaats voor kopers van kwalitatief vastgoed en vastgoedmakelaars of promotoren van luxevastgoed. De website bundelt een ruime selectie aan luxueuze panden die in België, maar ook in Frankrijk en in de mooiste regio’s ter wereld te koop of te huur worden aangeboden. Op een gebruiksvriendelijke en strakke website kunnen geïnteresseerden snel en aangenaam zoeken naar het pand van hun dromen. Bovendien geniet de site een grote visibiliteit bij Belgische en Franse klanten met een hoge koopkracht.”

De eigendommen worden streng geselecteerd: de meeste voorgestelde panden, zowel als hoofdverblijf of als tweede verblijf, hebben een maandelijkse huurprijs van meer dan 2500 euro of een verkoopprijs boven 1 miljoen euro.

De uitzonderlijke en prestigieuze panden die op Belles Demeures worden voorgesteld, bevinden zich in Frankrijk, in België en in de mooiste regio’s ter wereld. Ze onderscheiden zich allemaal door “luxe-eigenschappen” zoals een exclusieve ligging of een opmerkelijke architectuur.

Immoweb innoveert

Door de samenwerking met Belles Demeures kan Immoweb zijn activiteiten diversifiëren en blijven innoveren. Valentin Cogels, CEO van Immoweb, is verheugd over deze nieuwe stap: “Door te investeren in deze nichemarkt tonen we onze sterke wil om te blijven innoveren en almaar beter in te spelen op de noden van onze klanten. We zijn blij dat we voor de Belgische vastgoedmakelaars en kopers die online op zoek gaan naar luxevastgoed een nieuw aanbod kunnen introduceren in samenwerking met Belles Demeures, de marktleider in Frankrijk en onderdeel van de groep Axel Springer.”

Back to top button
Close
Close