Distributieovereenkomst tussen Avnet en IBM

Avnet Technology Solutions zet zijn uitbreiding in Europa verder met de verdeling van IBM Retail Store Solutions (RSS). België speelt hierbij een grote rol, omdat er een integratiecentrum geïnstalleerd zal worden.

post-image-3

In een eerste periode zal Avnet (wereldwijd de belangrijkste verdeler van IBM) deze oplossingen via haar VAR en ISV kanaal verdelen in Benelux, Groot-Brittannië, Duitsland en Oostenrijk. Andere landen zouden volgen.

Met dit akkoord moeten de partners aan hun klanten oplossingen kunnen aanbieden voor "end-to-end" retail inbegrepen technologie voor servers, opslag, mobiliteit en draadloos. Avnet zal tevens op ISV basis de integratie ondersteunen van oplossingen via zijn door IBM geaccrediteerde integratiecentrum, dat in Tongeren ligt.

Miriam Murphy, Senior VP EMEA bij Avnet, zegt "een specifieke ondersteuning te willen bieden aan de partners die hun activiteiten willen uitbreiden naar de markt van de detailverkoop, en wel door middel van opleiding, het autonoom maken van partners, demonstratie van oplossingen, en het leveren van demo`s die de haalbaarheid voor de eindklanten van de partners aantonen".

Show More
Back to top button
Close
Close