Ivo Muller bij Computacenter België... en Saskia Schatteman bij MS

De 46-jarige Muller wordt Print & Document Division Leader bij Computacenter België. Als consultant zal hij het verkoopsteam van Computacenter België bijstaan.

post-image-3

Hij zal rechtstreeks verslag uitbrengen aan Christian Merckx, Business Unit Manager Product Supply. Ivo Muller begon zijn carrière bij TNT en Allied Signal, vooraleer toe te treden tot het universum van de print en documentbeheer via Xerox, waar hij zeven jaar Office Account Manager was. Daarna bracht hij 7 jaar door bij Waslet IT&Solutions, waar hij verantwoordelijk was voor de indirecte verkoop.

Tegelijkertijd neemt Saskia Schatteman de leiding op zich van de marketing bij Microsoft Belux.

De 42-jarige Saskia Schatteman leidt voortaan de centrale marketingorganisatie bij Microsoft. Zij is afkomstig van Telenet en De Lijn, en zal aan Ervan Pouliquen rapporteren, die tot nu als General Manager aan het hoofd stond van de marketingorganisatie van Microsoft Belux.

Deze twee benoemingen zijn een gevolg van de interne reorganisatie bij Microsoft. S. Schatteman zal verantwoordelijk zijn voor de centrale marketingorganisatie, een functie die het resultaat is van de fusie van de sectoren gebruikers en professionals. Microsoft verwacht dat dit tot meer coherentie zal leiden bij de marketingsegmenten van Microsoft. Voortaan zal de grens tussen de technologieën voor professionals en gebruikers steeds meer vervagen.

 

Show More
Back to top button
Close
Close