Hercules breidt zijn kanaal uit

Hercules, Thrustmaster en Bas Distributie hebben een overeenkomst afgesloten voor de verdeling van de Hercules producten en de spelaccessoires van Thrustmaster op de Benelux markt.

post-image-3

Hercules wordt al verdeeld door CLD distri, Copaco, Europea Trade en Jasa, maar heeft nu geopteerd voor een bijkomende verdeler voor België en Nederland. Fabrice Lempereur, Sales Manager van de merken Hercules en Thrustmaster, verklaart deze beslissing door "de groei die in 2010 gerealiseerd werd en de toegenomen vraag van de markt".

Sharon Tan, commercieel directeur van BAS Distributie, bevestigt dat "de toevoeging van de Hercules en Thrustmaster producten (ook verdeeld door Copaco, Dies, BEM`s, CLD Distri en Europea Trade) aan onze cataloog ons zal helpen om onze positie in de Benelux te verstevigen".

Het Hercules gamma, dat met de tijd erg geëvolueerd is, omvat momenteel zowel digitale DJ mixtafels als eCAFE netbooks, luidsprekersystemen, webcams en WiFi en Power Line Connection systemen. Het merk Thrustmaster concentreert zich dan weer op accessoires voor videogames.

Show More
Back to top button
Close
Close