Microsoft, Oracle en Vasco reiken hun Belgische Awards uit

Dimension Data heeft de titel behaald van partner van het jaar voor het beheer van Microsoft systemen; Oracle van zijn kant heeft zijn Partner Network Specialized Awards 2011 voor de BeLux uitgereikt. En tegelijkertijd heeft ook Vasco zijn kanaal en klanten beloond.

post-image-3

Aan een selectie uit 3.000 deelnemer uit de hele wereld, heeft Microsoft onderscheidingen toegekend in tal van categorieën. De prijs "Partner van het Jaar" wil de partners van Microsoft bekronen die in het voorbije jaar uitzonderlijke oplossingen ontwikkeld en geleverd hebben, gebaseerd op de Microsoft technologieën.

Tegelijkertijd heeft Oracle zijn Partner Network Specialized Awards 2011 uitgereikt voor de Belux. Het Eurocam Media Center heeft de laureaten 2011 verwelkomd, die gekozen waren op basis van "hun specialisering en hun vernieuwing op het vlak van de Oracle oplossingen". Dit jaar zijn de laureaten Axi (Partner of the Year), Uptime (Database Partner of the Year), eProceed (Middleware Partner of the Year), iRelate (Applications Partner of the Year), Transwide (Industry Partner of the Year), RMC (Midmarket Applications Partner of the Year) en Axio (Server and Storage Partner of the Year).

Show More
Back to top button
Close
Close