Een expertsite voor het Avnet kanaal

Avnet lanceert een site voor de resellers, ISV, VAR en geassocieerde leveranciers van Avnet Wireless & Mobility. Haar ambitie: hun inkomsten uit Motorola producten verhogen.  

post-image-3

Naar eigen zeggen is het de bedoeling de partners van Avnet te helpen om nieuwe eindgebruikers te identificeren die interesse hebben voor de mobiele technologie, en tegelijkertijd bedrijven te helpen een partner te zoeken die aan hun verwachtingen kan voldoen.

De site met de naam "Knowledge Place" is beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Italië en de Benelux. De partners die op de nieuwe site vermeld willen worden moet beantwoorden aan de vereisten om een gecertificeerde partner van Avnet te worden. Met name moeten zij technische ondersteuning leveren in de plaatselijke taal en de Motorola certificeringen up to date houden.

De "Avnet Certified Partner" partners zullen recht hebben op een logo dat hen bij de klanten zal identificeren, en zij zullen een profielpagina kunnen aanmaken waarop zij hun specialisering kunnen voorstellen. De site is een soort CV lijst waarop bedrijven zich kunnen inspireren om de beste partner te vinden voor hun mobiele ontwikkelingsproject.

Show More
Back to top button
Close
Close