Doctor Web heeft een Belgische distributeur

De Russische uitgever Doctor Web heeft een partnerschapsakkoord getekend met CLD Distribution. CLD Distribution, gespecialiseerd in de gamingsector, richt zich nu op de markt van de beveiliging en creëert een software-afdeling voor de Dr. Web-producten.

post-image-3

CLD zal het productgamma van Dr. Web verkopen dat zich richt tot particulieren: Dr. Web Security Space en Dr. Web Antivirus, alsook de DVD-producten. Dit multi-platform gamma (Windows, Unix, Mac OS X),  biedt bescherming aan de werkposten, servers, mailboxen, internet-gateways en draagbare apparaten die op Windows Mobile, Symbian, en Android draaien. Doctor Web biedt ook een dienst aan, via de AV-Desk-oplossing, aan internetleveranciers en IT-dienstverleners die een antivirusbescherming willen voorstellen aan hun klanten. Doctor Web is reeds actief in Frankrijk waar het zich richt op de KMO-, ZKO- en particulierenmarkt, en dit sinds 2008. Het ondertekende akkoord met CLD heeft enkel betrekking op de particuliere producten.

“Door dit partnerschap kunnen wij onze strategie verder ontwikkelen in de Franstalige landen, waaronder ook België en Luxemburg, maar ook in de rest van Europa. Zo biedt CLD in Nederland een DVD-gamma aan. In België hadden we reeds reseller partner. Met deze samenwerking kunnen we een grotere groei bewerkstelligen in de Benelux,” aldus Pierre Curien, Manager van Doctor Web France en Duitsland. 

Show More
Back to top button
Close
Close