Cloud-alliantie voor Xerox en Cisco

Beide fabrikanten willen hun krachten bundelen met het zicht op het aanbieden van “nieuwe omzetopportuniteiten aan hun distributiepartners. Dit zal gebeuren door middel van een vereenvoudigde infrastructuur en verbonden vennootschappen.

post-image-3

Xerox en Cisco willen cloud-diensten en -oplossingen aanbieden die netwerkintelligentie en afdrukbeheer combineren. Meer specifiek gaat het om Managed Print Services en IT externalisatiediensten in de cloud.

In hun respectievelijke kanalen, beloven de twee bedrijven oplossingen te gaan aanbieden die bedrijven moeten helpen het uiterste te halen uit hun huidige informatica-investeringen via oplossingen zoals mobiele printen – de mogelijkheid om te printen vanaf eender welke terminal, eender wanneer en waar.

Xerox en Cisco werken momenteel met distributiepartners waarlangs ze publieke en private cloud-diensten van Xerox kunnen resellen en beheren.

Deze diensten, die een infrastructuur ‘as a service’ bevatten, alsook private cloud-omgevingen en managed print services, zijn beschikbaar voor de distributiepartners van Cisco. Door de alliantie krijgen de partners van Cisco nieuwe middelen ter beschikking waarmee ze hun kosten kunnen terugdringen en de printgewoonten bij de klanten kunnen opvolgen. De distributiepartners van Xerox zullen de mogelijkheid hebben de netwerkoplossingen van de klanten te ondersteunen door gebruik te maken van Cisco Smart Services (zoals Cisco Smart Care). De Xerox Mobile Print-oplossing kan worden gebruikt vanop virtuele werkposten en vanaf de Cius-tablets van Cisco wanneer deze beschikbaar worden.

Show More
Back to top button
Close
Close