SaaS4Channel heeft interesse in België

Het platform SaaS4Channel, actief in Nederland en Vlaanderen, richt zich op ICT-bedrijven die interesse hebben in de markt van SaaS-gebaseerde oplossingen. Met het oog op de uitbreiding van zijn kanaal, organiseert SaaS4Channel een event op 11 mei.

post-image-3

Dit event zal doorgaan op 11 mei van 14u30 tot 18u in de gebouwen van Cisco (Pegasus Park De Kleetlaan, 6A B-1831). Zullen worden besproken: de ontwikkeling van de markt, de verwachtingen, de perceptie van het SaaS-concept in België (IaaS, PaaS, VoIP) en de veranderende rol van de leden van het kanaal. Zullen aanwezig zijn: fabrikanten, vertegenwoordigers van de distributie, ISV’s, resellers en sponsors, maar geen finale klanten.

De partners: Portland Europa, Voipro, Novell, Webroot, Cisco en Mitopics.

Dit event kadert in de strategie van SaaS4Channel om zich uit te breiden op de Belgische markt, onder meer via de samenwerking met Ruud Ramakers voor de ontwikkeling van SaaS. 

Het bedrijf organiseert hiervoor in de loop van het jaar, “Masterclasses”, ronde tafelgesprekken, bezoeken en evenementen rond een online community op de website SaaS4Channel.be, die nu ook beschikbaar is in het Nederlands.

Show More
Back to top button
Close
Close