Digipass as a Service op Google Apps

Vasco Data Security Inc. (specialist in krachtige identificatieproducten) maakt zijn Digipass as a Service platform beschikbaar voor Google Apps.

post-image-3
Aanbieders van applicaties zijn zich steeds meer bewust van de veiligheidsrisico`s die statische wachtwoorden met zich meebrengen. Investeringen in sterke authenticatie worden dan ook versneld om kritische zakelijke gegevens van eindconsumenten te beschermen.

Het is bekend dat wachtwoorden de zwakste schakel in een veiligheidsinsfrastructuur zijn. De krachtige cloud authentificatiediensten van Vasco werd ontwikkeld voor bedrijven die niet wensen te investeren in overheadkosten die normaliter worden geassocieerd met de implementatie en onderhoud van sterke authenticatie.

Digipass as a Service bestaat uit een complete authenticatie back-end, software of hardware voor eindgebruikers en Digipass-diensten, met inbegrip van fullfilment, professionele diensten en "first line support" services.

Het ter beschikking stellen van Digipass as a Service voor Google Apps is een belangrijke volgende stap in de ontwikkeling van `in the cloud` authenticatieservices voor het B2E-segment (business-to-employees), waarbij de focus gelegd wordt op de veiligheidsbehoeftes van de werkgever. 

In een eerdere fase bestonden deze authenticatiediensten voor het B2B-segment. Nu dekken de diensten dus ook de B2E-markt en de werknemers die de finale gebruikers zijn van Google Apps. De derde fase in de ontwikkeling zal zich op de B2C-markt toespitsen.
Show More
Back to top button
Close
Close