Microsoft Office 365 (Beta) in België

Een kleine revolutie bij Microsoft: Office, Exchange Online, SharePoint Online en Lync Online zijn nu beschikbaar in de vorm van een maandelijks abonnement. Zoals reeds aangekondigd op deze website is deze ‘cloud’-oplossing (die reeds enkele maanden in “private beta” beschikbaar was, nu ook voor iedereen beschikbaar.

post-image-3
Microsoft Office 365 biedt een nieuwe generatie van cloud-samenwerkingsdiensten aan voor bedrijven van alle grootte, ook voor zelfstandigen. De definitieve versie zal nog dit jaar gelanceerd worden.

Sinds de introductie van Office 365 hebben reeds meer dan 150.000 organisaties zich ingeschreven voor de testversie van de software. Volgens Jan Smessaert, Office-verantwoordelijke bij Microsoft Benelux, is Office erg in trek bij ondernemingen met minder dan 25 werknemers. Marketplace Office 365 biedt applicaties voor partners. Momenteel zijn er 40 apps en 400 diensten beschikbaar. (http://office365.pinpoint.microsoft.com/nl-BE/default.aspx).

Geïnteresseerden kunnen Office 365 Beta ontdekken op www.office365.be (of op Twitter @Office365, Facebook – Office 365 – en http://community.office 365.com.
Show More
Back to top button
Close
Close