QlikTech versterkt zijn partnerschapsprogramma

QlikTech, specialist in Discovery business (BI uitgevoerd door de gebruiker) heeft zijn nieuwe programma voorgesteld, bestemd voor de aanbieders van Qonnect-oplossingen.

post-image-3
Het gaat hier niet om één, maar om meerdere programma’s met betrekking tot opleiding, marketing en subsidies. De programma’s werden allen gelanceerd tijdens de jaarlijkse partnerconferentie van de fabrikant.

Met zijn nieuw programma wil QlikTech “de voordelen die het partnerschap biedt, maximaliseren, alsook het gebruik van de QlikView-technologie en de eenvoudigheid ervan.” QlikTech belooft aan zijn partners meer beschikbare middelen, een beter gestructureerd programma, toegespitst advies, commerciële marketing- en technische tools, alsook opleidingen waartoe een “snelle toegang” wordt beloofd.

Onder de belangrijkste verbeteringen aan het programma: een uitgebreide opleiding met inbegrip van een ge-herstructureerde on-demand content-bibliotheek.

Andere wijzigingen: complete opleidingen van QlikTech Education Services. Die hebben als doel om de partners nog meer voordelen te bieden bij het inzetten van de gebruiksvriendelijke QlikView technologie en hen meer middelen te bieden om groei te stimuleren.

Deze opleidingen zijn gecertifieerd en bieden op marketinggebied voordelen op gebied van dienstverlening, content, financiering en support.
Show More
Back to top button
Close
Close