OKI zet in op cloud printing

Mobiel afdrukken wordt binnenkort onderdeel van het OKI-aanbod in België. De toepassingen voor alle mobiele omgevingen zijn klaar. Er moeten nu alleen nog bedrijven worden gevonden die bereid zijn om hun printers te delen.

post-image-3
OKI Printing Solutions werkt samen met de leverancier van cloud printing-oplossingen Cortado (www.cortado.com) om gebruikers van een mobiel toestel of een tabletcomputer in staat te stellen op afstand printopdrachten uit te voeren.

Dankzij een internetapplicatie die Cortado en OKI samen ontwikkelden, zal dit cloudgebaseerde aanbod binnenkort worden ingevoerd in België. Daardoor wordt het mogelijk om een afdruktaak uit te voeren zonder thuis of op kantoor te hoeven zijn, door gebruik te maken van een OKI-printer die aangesloten is op een Wlan of wifi-hotspot.
 
De gratis applicatie, Cortado Workplace genaamd, is beschikbaar voor de smartphones iPad, Android, BlackBerry en Nokia. Frank Akihary, managing director van OKI Benelux, heeft bevestigd dat de app binnenkort in België verwacht wordt, maar heeft niets gelost over de datum. Er wordt momenteel onderhandeld met de hotelsector en de horeca, waar OKI zeer sterk vertegenwoordigd is, zowel in Nederland als in België.
Show More
Back to top button
Close
Close