Uniway en hybris slaan de handen ineen voor de ontwikkeling van e-commerce oplossingen

De Belgische ontwikkelaar van sites Uniway is voortaan een partner van hybris, leverancier van multichannel e-commerce software.

post-image-3
Als specialist in het beheer van informatie en catalogen heeft hybris zijn expertise kunnen uitbouwen bij het ontwikkelen van meertalige sites, die gemakkelijk aangepast kunnen worden aan de verschillende klantomgevingen.
 
Uniway is al 10 jaar actief in de ontwikkeling van webshops, zowel B2B als B2C.
Marc Vanhoutteghem, oprichter van Uniway, noemt hybris een "ideaal platform om de online commerce sites aan te passen aan de grote verscheidenheid van de verschillende verticale markten".

De verwachtingen van de handelaars evolueren volgens hem snel naar multichannel verkoop, interactie met de klanten, automatisering van de procedures, personalisering, geolocalisering, mobiel internet, enz.
 
"En dat is waarom wij een stevig en flexibel platform nodig hebben, met open webdiensten, waarmee specifieke toepassingen gemaakt kunnen worden, die dan geïntegreerd kunnen worden in de bestaande toepassingen", licht Marc Vanhoutteghem toe.

Berend Bouwmeester van zijn kant, regional manager Benelux bij Hybris, ziet in de nieuwe samenwerking met Uniway een e-commerce strategie die gemakkelijk gebruikt kan worden en die nieuwe perspectieven biedt.
Show More
Back to top button
Close
Close