Sage vernieuwt zijn topmanagement

De groep Sage, maker van oplossingen op het gebied van commercieel beheer, boekhouding en CRM voor KMO`s, duidde onlangs een nieuwe verantwoordelijke aan voor zijn dochterbedrijven in de Belux.

post-image-3
De teugels in de Belux worden nu dus overgenomen door Hémeric de Saint Chamas, General Manager van de divisie KMO bij Sage France. Hij volgt Antoine Henry op, die op zijn beurt de leiding over Sage France krijgt, na de promotie van Pascal Houillon tot voorzitter en CEO van Sage in Noord-Amerika en de benoeming van Guy Berruyer tot CEO van de groep. Heel ingewikkeld allemaal.

Hémeric de Saint Chamas heeft verklaard dat "de Belux-dochter een van onze sterkste entiteiten is dankzij haar permanente groei. Een van de recentste wapenfeiten in deze pioniersaanpak is zonder twijfel de "Proactive Interface". Die werd lokaal ontworpen en levert de gebruikers veel tijdwinst op. Inmiddels verspreidt de interface zich als een lopend vuurtje over de andere dochters van de groep, die ook op zoek zijn naar goede praktijken". Philippe Tailleur blijft CEO van de Belux-dochter en François Josz is er commercieel directeur. Laatstgenoemde geeft op 30 maart overigens een lezing tijdens de achtste uitgave van de beurs Ondernemen.
Show More
Back to top button
Close
Close