Color: foto-geolocalisatie in de nabijheid

Color Labs heeft een app ontwikkeld (Color) waarmee alle personen die zich in een straal van 50 meter rond een iPhone of Android Phone bevinden, kunnen meegenieten van de foto’s die op dit apparaat zijn opgeslagen.

post-image-3
Met “Color” (Color.com) kunnen foto’s en video’s op een smartphone aangemaakt en gedeeld worden met gebruikers van dezelfde applicatie. Enige voorwaarde: men moet zich in een straal van 50 meter rond de telefoon bevinden. 

Er is geen enkele installatie vereist, maar ook geen enkele bescherming: iedereen die Color heeft gedownload en geactiveerd, krijgt toegang tot de foto’s van andere leden van de Color community. 

Deze gratis applicatie richt zich vooral op het gebruik tijdens de feestperiodes en sociale events waar de aanwezigen elkaar kennen. Er kunnen ook links met het fotoalbum worden gemaakt via Twitter, Facebook, e-mail of SMS. De “Color” albums kunnen bekeken worden maar zijn niet modifieerbaar. Er is ook geen enkele interactiviteit voorzien voor het geven van advies of opmerkingen over de foto’s. Deze app zal samenwerken met het geolocalisatienetwerk Instagram (ook te downloaden op de App Store van Apple).
Show More
Back to top button
Close
Close