Norton-reseller wint Lotus Elise

Net zoals Fujitsu vorig jaar, organiseerde Norton dit jaar een actie bij zijn Europese kanaal. En de winnaar van de prijs is een Belg: Davy Mathues van Math Computers (groep Connect IT). 

post-image-3
Hij won een wagen door het verzamelen van de meeste reseller coupons. Voor elke verkoop van een Norton-product of voor elke binnengehaalde opleiding, kreeg de reseller coupons.

Met de actie, die plaats vond tussen december 2010 en januari 2011, wilde Norton de kennis van zijn resellers over de Norton-oplossingen (Symantec) verbeteren. Het doel: “de verkoop stimuleren, bezoekers aantrekken voor het partnerschapprogramma van Norton (NPP) en nieuwe resellers recruteren”.

Door inschrijving van de partners op het portaal (www.nortonportal.be) kregen deze partners toegang tot exclusieve promoties, supportdiensten en betaversies van producten.

De website biedt ook een “exclusieve” toegang tot een “ResellerZone” waar resellers online opleidingen kunnen volgen zodat zij beter de behoeften van de klanten kunnen identificeren. Zij hebben ook de mogelijkheid om gratis trialversies van producten te downloaden.
Show More
Back to top button
Close
Close