Silver Peak Systems van start in de Benelux

Hugo Prooij is benoemd tot Sales Manager voor Noord-Europa, terwijl het bedrijf Exclusive Networks een distributiepartner wordt.

post-image-3
Silver Peak Systems, leverancier van Wide Area Network (WAN) optimisatie-oplossingen voor data center-omgevingen, opent een kantoor in Nederland.
Hugo Prooij werd benoemd tot Sales Manager voor de Benelux en de Noordelijke regionen. De verkoop-, support en marketingprojecten voor deze zones zullen nu worden geleid door het Nederlandse kantoor.

Hugo Prooij heeft als missie nieuwe klanten te zoeken en de partnerkanalen te ontwikkelen. Hiertoe behoren reeds EMC en Hitachi Data Systems (HDS), alsook verschillende regionale verdelers en resellers. De distributie van Silver Peak Systems werd toevertrouwd aan Exclusive Networks die ook de optimalisatieproducten WAN van Silver Peak Systems verdeelt in Sud-Europa.

Eind 2010 nam Gartner Silver Peak Systems op in het “Magic Quadrant for WAN Optimization Controllers”. Silver Peak Systems zal aanwezig zijn op Infosecurity 2011, op 23 en 24 maart.
Show More
Back to top button
Close
Close